Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Audi – alarm

Audi – alarm

Dijo krišto…. kaku se sklopi ta blesav alarm???? Tuli in tuli tle pred blokom…. Pa da nej čakamo do ponedeljka, da menjajo neko baterijico… matr, bogi sosedje….

Skupaj z daljincem si morala dobiti majhen ključek, s katerim izklopiš alarm mehansko- ključ daš v ključavnico , ki je na alarmu.

A nek mali plastični ključek?

Joj, misliš, da vem, kje je alarm? hahaha

Ja tisti. Greš v avto in poslušaš iz katere škatle tuli :))

Tuli že tuli…. v prtljažniku nekje na desni strani…. ma tisti ključ ne gre nikamor… popizdiš…. 🙂

Potem ti ena stvar ne štima. Druga varianta pa je, da daš dol klemo iz akumulatorja. Katri audi imaš?

A 4… Ma ta ključek, ki ga imam je v bistvu glih tak, ku original, samo,da je plastičen… tista luknjica je pa ožja…. najboljš, da žice potrgam… hahaha

Ne, ne trgat :)) Si boš polomila nohte, skravžljala živce. Ti lepo odpri havbo in vzemi dol iz akumulatorja eno klemo, pa bo nehal.

Tisti ključek pa je moral biti zraven daljinca in je bolj majhen.

Jaz zdaj šibam, upam, da ti uspe.

ALELUJAAAAAAAAAAA!!! sem odvila dol klemo…. kaki blažen mir….

Hvala… :))))))

:))))))

:)))))

_ * _ * _ * _* _* _ * Itak se vedno zgodi drugače, kot pričakujem :)

Ja…. Mož je bil pa v Wajdušni ta cajt…. :)))

Jaz bi te natepla, če bi bila moja soseda…imamo tudi mi en tak avto v soseski in me možgani bolijo, ko tuli…

Ma sej verjamem, da bi me….. ma kaj sem tela, če ga pa nisem znala ugasnit…. mislim, kaj sploh more bit tisti alarm, če samo baterija crkuje…. nej se lučka posveti in bašta…. :)))

New Report

Close