Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Audi A4 – slaba kvaliteta

Audi A4 – slaba kvaliteta

Lep pozdrav!
Zanima me ,kaj menite o mojem problemu. Imamo Audi A4, star 4 leta, prevoženih 39000 km. Avto je redno servisiran, garažiran, nikoli ni videl makadama, potem pa … Pridemo na redni servis in najdejo naslednje hibe:
najeden zobati jermen ( 100 % reklamacija), pametno je zamenjati vodno črpalko (treba plačati), napokani so nosilci motorja (treba plačati), zamenjati regulator za dovod zraka, ker avto med vožnjo včasih malo cuka ( priznajo 50 % garancije ) . Vse to popravilo stane predvidoma 100.000 SIT, za sam servis pa smo plačali 43000 sit . Tudi audi ni več to, kar je bil !

Imam Audi A4 letnik 1998 TDI , prevoženih 150.000 km … vse je prestal na makadamu , na travniku , po kamenju , po slabih cestah in še … od kar imam ta avto me že ni izdal zaupanja .. ja , moram trkati na mizo …

Avto se lahko kvari odvisno od slabega šoferja , njegov drugačen način šofiranja , spoštovanja do vozila itd …. kaj več pa ne znam povedati …

Si zihr, da je prevoženih 39000 km? Številka, ki se konča z 9 , je sumljiva….
Pojdi še k drugemu mehaniku po drugo mnenje in nič ne povej, da si pri enem že bila.

wtf?:)

seveda je samo 39000 km . Saj smo kupili novega ,hodimo na redne servise, peljemo se parkrat na slovensko obalo iz Štajerske. Ali bi se bilo dobro obrnit neposredno na proizvajalca v Nemčijo, ker se pač tu pri nas ne moreš nič zmenit. Povejte svoje mnenje !

Obvezno in vztrajati do konca. To je pa kriminal! Če imate potrjeno servisno knjigo, samo nazaj v servis, na mizo, pa kričat na goveda! Pa še v cajtenge jih dat!

Če me spomin ne vara je Audi na 18 mestu po zanesljivost.

Tko, da kej prov preveč ni potrebno jamrat, ker audi ni znak kvalitete – vsaj zdaj ne več.

Sam sem imel Peugeota – kupil čisto novega. stalno sem imel probleme – črpalka za bencin, obvolanska stikala, 2x vžigalna tuljava…

Nato pa naenkrat zasledim raziskavo J.D.Power – Peugeot se uvršča med slabo kvalitetne avtomobile.

Sem ga prodal in kupil najbolj zanesljiv avto po mnenju raziskave – odlična izbira.

New Report

Close