Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem audi A3

audi A3

Že skoz imam željo, da bi imela Audija. Nekako bi lahko kupila do 2 leti rabljenega oz. za največ 20.000 €, če je možno kakega kvalitetnega tudi za manj.

Je vredno iti v tak nakup? Trenutno se vozim s cenejšim avtom in neke nuje ni, da menjam, ampak željo bi si enkrat rada uresničila in nisem ziher a je Audi vreden svoje cene ali je njegov sloves res tako upravičen?

Avto bi imela dlje časa, zato se mi tudi zdi primeren, ker oblika mi je všeč tudi tista izpred 10 let, ko sem kot študentka res lahko samo sanjala o njem. Zdaj pa bi si ga počasi že lahko privoščila, pa ne vem a je to to al se mi samo zdi da je ta avto vreden nakupa?

Jaz ti svetujem Golfa saj je A3 preoblečen golf vsi motorji,tehnika indentična za mn keša.

a mora bit obvezno Audi?
Za dani denar si raje kupi kkšnega Made in Japan npr. Hondo ki ima še wečji sloves po svetu kot 4 krogci.

Iz prve roke ti powem da so Japonska vozila daleč najboljša kar se tiče zanesljivosti,kvalitete,natančnosti Ker so bili japonci pionerji pri robotizaciji delovnega procesa in imajo vedno najmodernejšo robotsko tehnologijo……….

P.S Honda je nardila 15 miljonov VTEC motorjev niti eden ni imel napake v svoji življenski dobi.
Honda je tudi 1 po zadovoljstvu kupcev v nemčiji – itd.itd.itd. LP

New Report

Close