ATRAKTIVEN CRNOLASEC SI ZELI SPOZNAT NJO 40+
Če je moški ali ženski ponos ranjen, a potem je Margot slaba? ;))
Popravita se vidva z Antilopo malo – sozajemna podporodajalca. :D
Margot bi me res lahko obogatila za kakšno življenjsko izkušnjo. :)[/quote]
Res bi te lahko obogatila. Evo, midve z Margot sva se že dogovorili, da te vzame v roke, ker sva si razdelili teren. :))[/quote]
Jaz bi ti prepustila kra oba 😀
Samo včasih bi kaj pokomentirala – še toliko časa dokler se mi bo ljubilo to početi.
Ampak, kolikor se poznam, ne bo prav dolgo trajalo.
Ženske nočejo obupancev, ki na vse kriplje iščejo žensko.[/quote]
SPider, točno tako. Niti tipov, ki v vsakem drugem stavku piše o damah. Ja, precej oglasov se najde tule gor, da iščejo žensko samo ne normalnih moških.
Aja, včeraj je bilo po TV, da si je en fant naredil stran, kjer išče punco: http://www.iscempunco.si
Mogoče je pa on pravi :).
Ženske nočejo obupancev, ki na vse kriplje iščejo žensko.[/quote]
Če se človek potrudi in pokaže interes, še ni obupan. To je tako, kot da bi žensko povabil na zmenek, ta pa ne bi želela s teboj, ker bi s tem pokazal obup. Ja kako pa potem sploh začneš neko zvezo, če ne s spoznavanjem?
Vsak poskus se takoj označi za obupanost. Potem pa mi ne jamrajte, da ni pravih žensk, moških, ter sprašešvat, kje so. Povsod okrog vas so, samo jih ne želite videt. To slednje ne leti toliko nate Spider. 🙂
Tale črnolasec že več let pošilja okrog svoj opis. Na portalih ona on in podobnih in očitno tudi tole. Na ona on, se ne potrudi niti toliko da bi vsake toliko sprmenil svoj mail, ki ga pošilja ženskam okrog. Se prijaviš na portal, takoj dobiš njegovo pismo. Se odjaviš, čez kako leto spet prijaviš, spet vleti njegov mail. Se ponovno prijaviš čez 4 leta, spet njegov, popolnoma enak mail. Je pa tam širši opis kot tule. TUle ga je precej skrajšal. Na ona-on je bolj osladen, daljši in seveda bolj hvali sam sebe.
Forum je zaprt za komentiranje.