Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ATRAKTIVEN CRNOLASEC SI ZELI SPOZNAT NJO 40+

ATRAKTIVEN CRNOLASEC SI ZELI SPOZNAT NJO 40+

Sem simpaticen, komunikativen in urejen crnolasec sportne postave iz Ljubljane in si zelim spoznati prijetno damo za aktivno prezivljanje prostega casa.

Napačen forum.

se sprašujem kje so smotani tipi, vsaj na monu so sami žrebci :)))

Spet probaj123

Smotani se ne izpostavljajo, saj nimajo razloga. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Žrebci se pa sprašujejo kje so prave kobile…ups dame… 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ohh, kakšna škoda, da še nisem 40+, saj so mi črnolasci tako zelo zelo zelo všeč.

Pa drugič…

Se pridružujem odgovoru 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Se pridružujem odgovoru :)[/quote]Punce nič ne bo z drugič….najprej morate prvič, da boste lahko potem drugič….he,he,he

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Se pridružujem odgovoru :)[/quote]Punce nič ne bo z drugič….najprej morate prvič, da boste lahko potem drugič….he,he,he[/quote]

Bom popravila moj odgovor: ob nalednji priložnosti (ko bom imela 40+), če že ne bom (srečno) oddana 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Punce nič ne bo z drugič….najprej morate prvič, da boste lahko potem drugič….he,he,he[/quote]

Bom popravila moj odgovor: ob nalednji priložnosti (ko bom imela 40+), če že ne bom (srečno) oddana :-)[/quote]Kaj pa če boš samo oddana in ne tudi srečna? 🙂

Bom popravila moj odgovor: ob nalednji priložnosti (ko bom imela 40+), če že ne bom (srečno) oddana :-)[/quote]Kaj pa če boš samo oddana in ne tudi srečna? :)[/quote]

Si bo sama kriva…?

Oh ti defincki 🙂

Kaj pa če boš samo oddana in ne tudi srečna? :)[/quote]Si bo sama kriva…?[/quote]Kaj pa vem če….. 😉
Včasih je veljalo, da je enako kriv tisti ki vrečo drži kot tisti ki noter daje tako da….
Eh, bomo raje počakali, nam bo potem povedala koliko ima sreče in koliko je oddana 😉

No, tudi jaz ne spadam v to skupino, samo ni mi jasno, zakaj bi nekdo, ki je star 28 (glede na nik), iskal žensko plus 40? A misli, da bodo takoj skočile, če se bo mlajši javil? :))

No, tudi jaz ne spadam v to skupino, samo ni mi jasno, zakaj bi nekdo, ki je star 28 (glede na nik), iskal žensko plus 40? A misli, da bodo takoj skočile, če se bo mlajši javil? :))[/quote]

Mas, kako mlade bejbe so tu gor še. Še vedno vredne greha? :))))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

No, tudi jaz ne spadam v to skupino, samo ni mi jasno, zakaj bi nekdo, ki je star 28 (glede na nik), iskal žensko plus 40? A misli, da bodo takoj skočile, če se bo mlajši javil? :))[/quote]

Mas, kako mlade bejbe so tu gor še. Še vedno vredne greha? :))))[/quote]

Zakaj bi pa to bil greh? :))

tale crnolasi mladicek rabi instrukcije in isce starejso,
ko se bo naucil, bo pa znanje prenasal na mlajse
.
.

Sem ti že pisala pa si zgleda spregledal. Prosim dopolni manjkajoče pikice s črkami, ker mi je bilo ful všeč. Pa ne da si se zbal, da boš tokrat dobil pol Twix-a? Prosim, vrni nazaj, tako kot je bilo.

Jaz bom pa dala v podpis:

Intrudercek je zakon! Vse ostalo je kriminal.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

gazda Robi ne dovoli 🙁
.
.

Gazda Robi:

IZJAVA, s katero spodaj podpisana Margot-, rojenega: že davnega leta, teža: skrbno varovana skrivnost,
spol: Ž (definitivno), dovoljujem, da Intrudercek uporabi moj nick v svojem podpisu.

Margot-

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

hvala
ne bom pozabil , ce ne bom pozabil 🙂

Men ise pa zdi, da se ti bolj Margo bojiš in je Robi izgovor, da bi te našeškala malo, ker si že ob tem, ko te je orkcala malo, zbežal in bil hudo prizadet. :))
Margo, ti si ga kar privošči, tega majhnega… :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Men ise pa zdi, da se ti bolj Margo bojiš in je Robi izgovor, da bi te našeškala malo, ker si že ob tem, ko te je orkcala malo, zbežal in bil hudo prizadet. :))
Margo, ti si ga kar privošči, tega majhnega… :)))[/quote]

A ni Margo neka margarina, Matjažko? :))

prasaj Robi-ta ce ne verjames
.
.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close