Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek astro kotiček

astro kotiček

Vprašaj antilopo:). Njej je to ključno pri poti navzgor:).

Dobro je vedeti o drugih, da ves kaj lahko pricakujes. Da pa bi nekoga vprasal povej mi kaksen clovek sem….

Saj pogledaš v zvezde, sploh ne rabiš spraševat. Pa malo pobrskaš po astroloških kartah, da vidiš kdo si in kam moraš pluti. Še Marko je začel prikimavati tej blesariji:).

Včasih je tudi veljalo, da je zemlja ploščata, da se kočija ne more peljat brez konj in je bila blesarija tudi to, da bi ženska”hlače nosila”….

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Včasih je tudi veljalo, da je zemlja ploščata, da se kočija ne more peljat brez konj in je bila blesarija tudi to, da bi ženska”hlače nosila”….[/quote]

In še eden:). Glej, saj tudi sama sem ter tja berem blesarije, ker me zanima, kako razmišljajo drugi. Ampak to ne pomeni, da vse prevzamem za svoje ali da me kdo lahko prepriča. Sploh tam, kjer se gre za odločanje o lastni usodi, posledicah itd. Ljudje iščejo razloge, pojasnila za svoje obnašanje izven sebe, na nebu, namesto da bi se poglobili vase, se poiskali kdo so. To ne piše v nobeni knjigi.

Dokaz uporabnosti 😉
Situacija 1. Gres na razgovor za sluzbo in ves da je tip strelec. Za uverturo omenis kako je bilo super na potovanju in sluzba je tvoja 😉
Situaicja 2. V oko ti pade zenska ki je ribica. Drugi “streljajo” v prazno ti pa ji napises pesem in pol dela je opravljenega.
Situacija3. Moski,ki fantazirajo o trojcku predlagajo to bikici. Napaka, morali bi vodnarki 😉

Na razgovorih za službo gre za voden sestanek, lahko je prisotnih tudi več ljudi. Ne moreš kar sam ustvariti lastno uverturo:). In pravilo je, da govori le, če si vprašan:).
Katera ženska bi se branila pesmi? Tistih 5% morda, kar ni omembe vredno.
Glede trojčka…no comment.

Včasih je tudi veljalo, da je zemlja ploščata, da se kočija ne more peljat brez konj in je bila blesarija tudi to, da bi ženska”hlače nosila”….[/quote]

In še eden:). Glej, saj tudi sama sem ter tja berem blesarije, ker me zanima, kako razmišljajo drugi. Ampak to ne pomeni, da vse prevzamem za svoje ali da me kdo lahko prepriča. Sploh tam, kjer se gre za odločanje o lastni usodi, posledicah itd. Ljudje iščejo razloge, pojasnila za svoje obnašanje izven sebe, na nebu, namesto da bi se poglobili vase, se poiskali kdo so. To ne piše v nobeni knjigi.[/quote]Ok s tem zadnjim se strinjam, ne bi pa kar zavrgel misel, da imajo nebesna telesa (ali nekaj pač) na nas določen vpliv, samo zato, ker (še) nimamo orodja s katerim bi lahko to izmerili.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

In še eden:). Glej, saj tudi sama sem ter tja berem blesarije, ker me zanima, kako razmišljajo drugi. Ampak to ne pomeni, da vse prevzamem za svoje ali da me kdo lahko prepriča. Sploh tam, kjer se gre za odločanje o lastni usodi, posledicah itd. Ljudje iščejo razloge, pojasnila za svoje obnašanje izven sebe, na nebu, namesto da bi se poglobili vase, se poiskali kdo so. To ne piše v nobeni knjigi.[/quote]Ok s tem zadnjim se strinjam, ne bi pa kar zavrgel misel, da imajo nebesna telesa (ali nekaj pač) na nas določen vpliv, samo zato, ker (še) nimamo orodja s katerim bi lahko to izmerili.[/quote]

Seveda so vplivi, ki na določene bolj na druge manj vplivajo. Luna zna bit pasja, ko se debeli in ko je u iber debela:).

Če jih je le 5% na vodilnih mestih….. hmmmm
Tisto drugo….a si ti potemtakem res vodarka? :))))

https://www.youtube.com/watch?v=mGWtu_mK7L0

Tisto drugo….a si ti potemtakem res vodarka? :))))[/quote]

Maš vročino?:) Ne vem, kaj sem v podznaku, ker sem tolk zanikrna, da ne grem pogledat točno ob kateri uri sem se rodila. Baje, da so ti podznaki še skoraj pomembnejši od samega znamenja:). Ej ne vem, antilopo vprašaj.

Goldfish je vodnarka, točno tako deluje, da je primerna za situacijo 3: “kur** ji iz oči viri”… 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Tisto drugo….a si ti potemtakem res vodarka? :))))[/quote]

Maš vročino?:) Ne vem, kaj sem v podznaku, ker sem tolk zanikrna, da ne grem pogledat točno ob kateri uri sem se rodila. Baje, da so ti podznaki še skoraj pomembnejši od samega znamenja:). Ej ne vem, antilopo vprašaj.[/quote]Antilopa ti ne more pomagat, on ni vodnarka….cccc

Goldfish je vodnarka, točno tako deluje, da je primerna za situacijo 3: “kur** ji iz oči viri”… :D[/quote]Žaži pa ne tako brez celofana, bod no malo bolj estetski…. :))))

In še eden:). Glej, saj tudi sama sem ter tja berem blesarije, ker me zanima, kako razmišljajo drugi. Ampak to ne pomeni, da vse prevzamem za svoje ali da me kdo lahko prepriča. Sploh tam, kjer se gre za odločanje o lastni usodi, posledicah itd. Ljudje iščejo razloge, pojasnila za svoje obnašanje izven sebe, na nebu, namesto da bi se poglobili vase, se poiskali kdo so. To ne piše v nobeni knjigi.[/quote]
Oprosti, ampak če nizko na nebu nad mano leti avion, se ozrem tja. Kje je sedaj razlog, da sem se ozrl, na nebu ali v meni? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Maš vročino?:) Ne vem, kaj sem v podznaku, ker sem tolk zanikrna, da ne grem pogledat točno ob kateri uri sem se rodila. Baje, da so ti podznaki še skoraj pomembnejši od samega znamenja:). Ej ne vem, antilopo vprašaj.[/quote]Antilopa ti ne more pomagat, on ni vodnarka….cccc[/quote]

Prebrala sem, da ni veterinarka:))). Antilopa je naštudirana do nebes:). Seveda lahko pomaga (če hoče). Samo ne danes, ker ona gre s kuram spat:).

In še eden:). Glej, saj tudi sama sem ter tja berem blesarije, ker me zanima, kako razmišljajo drugi. Ampak to ne pomeni, da vse prevzamem za svoje ali da me kdo lahko prepriča. Sploh tam, kjer se gre za odločanje o lastni usodi, posledicah itd. Ljudje iščejo razloge, pojasnila za svoje obnašanje izven sebe, na nebu, namesto da bi se poglobili vase, se poiskali kdo so. To ne piše v nobeni knjigi.[/quote]
Oprosti, ampak če nizko na nebu nad mano leti avion, se ozrem tja. Kje je sedaj razlog, da sem se ozrl, na nebu ali v meni? :)[/quote]

V tebi, kakopak:))). Mislim, zdaj si zašel, a veš ti to:). Ni vsak ptič, ki leti nad tabo, avion:).

Ok s tem zadnjim se strinjam, ne bi pa kar zavrgel misel, da imajo nebesna telesa (ali nekaj pač) na nas določen vpliv, samo zato, ker (še) nimamo orodja s katerim bi lahko to izmerili.[/quote]

Seveda so vplivi, ki na določene bolj na druge manj vplivajo. Luna zna bit pasja, ko se debeli in ko je u iber debela:).[/quote]
No evo, saj si tud naša, sem vedel, da se samo delaš. Nerodno ti je takoj priznati. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Antilopa ti ne more pomagat, on ni vodnarka….cccc[/quote]

Prebrala sem, da ni veterinarka:))). Antilopa je naštudirana do nebes:). Seveda lahko pomaga (če hoče). Samo ne danes, ker ona gre s kuram spat:).[/quote]Dobro si to prebrala, ti vsaj ne bo treba na vseh štirih stat, ko te bo poučevala…. :)))
Ti samo poišči rojstni list in uro rojstva na njem 🙂

Oprosti, ampak če nizko na nebu nad mano leti avion, se ozrem tja. Kje je sedaj razlog, da sem se ozrl, na nebu ali v meni? :)[/quote]

V tebi, kakopak:))). Mislim, zdaj si zašel, a veš ti to:). Ni vsak ptič, ki leti nad tabo, avion:).[/quote]
Hja, če aviona ne bi bilo, se ne bi ozrl. 😉

Seveda so vplivi, ki na določene bolj na druge manj vplivajo. Luna zna bit pasja, ko se debeli in ko je u iber debela:).[/quote]
No evo, saj si tud naša, sem vedel, da se samo delaš. Nerodno ti je takoj priznati. :)[/quote]

Čaki, to ni enako kot verjeti v horoskop. Če objameš drevo, te lahko useka energija. Gre za vrsto primerov, ki niso astrološke narave.

V tebi, kakopak:))). Mislim, zdaj si zašel, a veš ti to:). Ni vsak ptič, ki leti nad tabo, avion:).[/quote]
Hja, če aviona ne bi bilo, se ne bi ozrl. ;)[/quote]

Lahko bi bila tudi bejba pripeta na padalo. In? Kaj ima to veze z nebesnimi znamenji?:)))

Hja, če aviona ne bi bilo, se ne bi ozrl. ;)[/quote]

Lahko bi bila tudi bejba pripeta na padalo. In? Kaj ima to veze z nebesnimi znamenji?:)))[/quote]
Če ima avion tak vpliv, kak vpliv ima lahko šele kak planet ali ozvezdje. Pomisli. :))

Nič drugače ne bi bilo, če bi šla spat s petelinom, ampak bi pa zgodaj vstajala zaradi njegovega kikirikanja, to pa ja… 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close