Astrazeneca in tretji odmerek
Miranda52, 29.09.2021 ob 13:48
jaz bi se najraje odločila za Moderno, ker najbolje zaščiti pred delto.
Govorice o delti pa so popolnoma potihnile sedaj… ne, nisem proti cepljenjem, samo res. Št. okuženih raste zaradi simtomov cepljenih 80.000 v zadnji rudni pred enim tednom – pa zaradi že prej cepljenih ki širijo nevede , ker se jih ne testira in to ni pravično, niti enakopravno. Cepljeni tudi širijo še vedno naprej tudi ta virus.
cepljenje ne preprečuje širjenja na zdrave in na necepljene, 29.09.2021 ob 13:51
Govorice o delti pa so popolnoma potihnile sedaj… ne, nisem proti cepljenjem, samo res. Št. okuženih raste zaradi simtomov cepljenih 80.000 v zadnji rudni pred enim tednom – pa zaradi že prej cepljenih ki širijo nevede , ker se jih ne testira in to ni pravično, niti enakopravno. Cepljeni tudi širijo še vedno naprej tudi ta virus.
jaz govorim zase pred čem bi me naj cepivo zaščitilo, predvsem pred hudim potekom bolezni. Problem je predvsem v tem, da bolni okoli hodijo, da se izmikajo karantenam, da goljufajo vse povprek. Če vem, da sem bila v tesnem stiku z okuženo osebo bom ne glede na pravila ostala doma, če pa to glede na službo ne bo mogoče, pa z masko pff2. Tudi ob sami okužbi bom vse obvestila. Ker pa je folk egoističen in gledajo samo in izključno na sebe, se pa ta shit širi. Vsak gleda samo svoje koristi.
Forum je zaprt za komentiranje.