Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Assentra

Assentra

Zdravo 4 dni jemljem polovicko tablete Assentra in imam neznosno pekočo belecino v zelodcu. Je imel kdo podobne tezave?

Odgovor na objavo uporabnika
Trma, 24.12.2021 ob 22:59

Zdravo 4 dni jemljem polovicko tablete Assentra in imam neznosno pekočo belecino v zelodcu. Je imel kdo podobne tezave?

potrpi še par dni, normalno je, da imaš vse mogoče stranske učinke, dokler ti asentra ne strga možganov, potem boš pa vsa vesela na kemiji

Ne, sam sem na asentri že 8 leto in če nebi bilo nje, bi bil morda že v grobu. Tako pa mi je rešila življenje. In še nekaj ti pametnjakovička zgoraj bodi raje tiho o strganju možganov, si samo človek iz krvi in mesa in ne si misliti, da kaj takega ne more tebe doleteti. Kdo ti garantira, da boš vedno zdrava?

Se strinjam z vami.  A vas je morda kdaj peklo v zelodcu od njih?

Najtežje je zdraviti zdravnike.

Za želodec bo treba nekaj vzet,preden vzamete asentra. Posvet z splošnim dr.

mene ni bolel zelodec, vzami na tesce nolpazo, ne poslusaj ‘ strokovnjake’ meni je pomagala in zivim normalno.

lp

Ja, vzemi nolpazo in to pred vsakimi tabletami. Ker imaš očitno zelo občutljiv želodec.

Upam, da ne jemljete na prazen želodec?

Odgovor na objavo uporabnika
Njm832, 24.12.2021 ob 23:14

Ne, sam sem na asentri že 8 leto in če nebi bilo nje, bi bil morda že v grobu. Tako pa mi je rešila življenje. In še nekaj ti pametnjakovička zgoraj bodi raje tiho o strganju možganov, si samo človek iz krvi in mesa in ne si misliti, da kaj takega ne more tebe doleteti. Kdo ti garantira, da boš vedno zdrava?

Mene pa zanima, kako ti Asentra kaj vpliva na zbranost in na spomin?

Rešila mi je življenje!

Nisem imela nobenih težav. Mnogo krat jo vzamem tudi na tešče. Da bi se zavedala nimam nobenih sprememb na spomin in zbrqanost. Uživam jo že 16  let. in če bo treba do smrti. Kajti kar sem prestajala prej ne želim niti najhujšemu sovražniku. No, na srečo ne sovražim nobenega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close