Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ask.fm

ask.fm

uporabljate ta portal?
veste, da ga uporabljajo vaši otroci??

tam najstnike spravljajo preko roba ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Tebe spravi čez rob že navaden čvek na monu….. 😀
Ja kolk si pa star potem? 😀 😛

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ja kolk si pa star potem? 😀 :P[/quote]
emm .. kaj ko bi kdaj, predno objaviš svoje veledoumke, pomislil, da pojma nimaš ☺

a moja leta … vsak hip natanko vse moje življenje jih imam

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ja kolk si pa star potem? 😀 :P[/quote]
emm .. kaj ko bi kdaj, predno objaviš svoje veledoumke, pomislil, da pojma nimaš

a moja leta … vsak hip natanko vse moje življenje jih imam[/quote]Sej bi tebi tudi jaz to napisal pa vem, da nimaš kapacitete za kej tacga….. stari DOS ne potegne…. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

emm .. kaj ko bi kdaj, predno objaviš svoje veledoumke, pomislil, da pojma nimaš

a moja leta … vsak hip natanko vse moje življenje jih imam[/quote]Sej bi tebi tudi jaz to napisal pa vem, da nimaš kapacitete za kej tacga….. stari DOS ne potegne…. :D[/quote]
bi … bi … bi … pa nisi. in sedaj si pač plagiator ☺

Ma kaj če človek tebi pisat, ko že itak pregorevaš že ko normalno dihaš….

Treba šefici naročit, da te ne obremenjuje tako močno…. 😉

da dragi … zdej pa ponikni ☺

da dragi … zdej pa ponikni ☺[/quote]Bi ti pasalo, a? 😀 😀

… bi tudi tvoji komentarji kakšnega spravili preko roba. Nisi dosti boljši.

Qua je to??? ask.fm.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

portal za mularijo … menda si člani zaradi podjebavanja delajo samomore ☺

portal za mularijo … menda si člani zaradi podjebavanja delajo samomore ☺[/quote]

Z obzirom na prostaško in nekorektno izražanje bi sklepal, da je tvoj namen, da se kdo tu zaradi tvojega podjebavanja poškoduje.

Verjamem da si tudi na ask.fm registriran in tam serviraš bikove dreke še pogosteje.

portal za mularijo … menda si člani zaradi podjebavanja delajo samomore ☺[/quote]

Z obzirom na prostaško in nekorektno izražanje bi sklepal, da je tvoj namen, da se kdo tu zaradi tvojega podjebavanja poškoduje.

Verjamem da si tudi na ask.fm registriran in tam serviraš bikove dreke še pogosteje.[/quote]
sklepaj in imej ti mokre sanje o svojih namenih ☺
btw: saj jih iščete – moje “nesramnosti” — zame so pa samo bitki in skupaj nametani pritiski na tipke tipkovnice ☺

Verjamem da si tudi na ask.fm registriran in tam serviraš bikove dreke še pogosteje.[/quote]
make my day — be the first ☺ — dobiš popust ☺☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close