ask.fm
Tebe spravi čez rob že navaden čvek na monu….. 😀
Ja kolk si pa star potem? 😀 :P[/quote]
emm .. kaj ko bi kdaj, predno objaviš svoje veledoumke, pomislil, da pojma nimaš ☺
a moja leta … vsak hip natanko vse moje življenje jih imam
Tebe spravi čez rob že navaden čvek na monu….. 😀
Ja kolk si pa star potem? 😀 :P[/quote]
emm .. kaj ko bi kdaj, predno objaviš svoje veledoumke, pomislil, da pojma nimaš ☺
a moja leta … vsak hip natanko vse moje življenje jih imam[/quote]Sej bi tebi tudi jaz to napisal pa vem, da nimaš kapacitete za kej tacga….. stari DOS ne potegne…. 😀
a moja leta … vsak hip natanko vse moje življenje jih imam[/quote]Sej bi tebi tudi jaz to napisal pa vem, da nimaš kapacitete za kej tacga….. stari DOS ne potegne…. :D[/quote]
bi … bi … bi … pa nisi. in sedaj si pač plagiator ☺
portal za mularijo … menda si člani zaradi podjebavanja delajo samomore ☺[/quote]
Z obzirom na prostaško in nekorektno izražanje bi sklepal, da je tvoj namen, da se kdo tu zaradi tvojega podjebavanja poškoduje.
Verjamem da si tudi na ask.fm registriran in tam serviraš bikove dreke še pogosteje.[/quote]
sklepaj in imej ti mokre sanje o svojih namenih ☺
btw: saj jih iščete – moje “nesramnosti” — zame so pa samo bitki in skupaj nametani pritiski na tipke tipkovnice ☺
portal za mularijo … menda si člani zaradi podjebavanja delajo samomore ☺[/quote]
Z obzirom na prostaško in nekorektno izražanje bi sklepal, da je tvoj namen, da se kdo tu zaradi tvojega podjebavanja poškoduje.
Verjamem da si tudi na ask.fm registriran in tam serviraš bikove dreke še pogosteje.[/quote]
make my day — be the first ☺ — dobiš popust ☺☺
Forum je zaprt za komentiranje.