Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ASEA-slana voda. Nateg ali zdravilo?

ASEA-slana voda. Nateg ali zdravilo?

a kdo pozna to vodo?

Ja je bilo na tv, v njaj kao neke molekula, testi so pokazali, da je v njej zgolj sol .

Tukaj je link od oddaje preverjeno :

http://www.24ur.com/novice/slovenija/cudezna-voda.html

za tistga k ti bo prodajal je zdravilo, za tistega ki v to verjame, je tudi zdravilo, za tistega ki potem pol leta to pije in plača 600€ pa je nateg
Razložiti znajo ravno toliko kot zakaj je blagoslovljena voda v cerkvi nekaj posebnega. Če verjameš, potem je res nekaj posebnega.

Kako že rečejo temu…..Blažev žegen.

Ljudje, pamet v roke. Pri Aseji je marsikaj narobe:
1. v odzadju je mormonska cerkev (zato tudi njihovi promotorji govorijo toliko o Ethosu, “mi smo drugačni”, “nova veja zananosti”, “vtišati nas hočejo” in razne druge teorije zarote – tako kot v njihovi cerkvi)
2. produkti so nelegalni, ker je deklaracija nepopolna in so pristojnim službam izdali zavajajoče podatke
3. redox signalne molekule so nevarna stvar, ker v telesu porušijo ravnovesje in telo preneha sam proizvajati le-te. Tako postanete trajno odvisni.

Zato pamet v roke in če imate radi svoje prijatelje in sorodnike, jim to čim prej povejte. Naj se ne igrajo s svojim zdravljem.

Podjetje ne bo odgovorno, ker na embalaži lepo piše le voda in NaCl (sol).

Hej people,

tole je pa resna stvar, pogledal sem flaso in res. Na deklaraciji je res napisana le voda in sol. Pomeni, danas nekdo fajn nateg..je. A sploh vemo kaj je notri, kaj ce so notri namesto Rodex-a – droge, pomirjevala, stimulansi, ostale neznane sestavine

Pomeni, da so lagali carini pri uvozu in redistraciji produktov.

In mi smo to dali najboljsim prijateljem.

Za znoreti

Probaj in komentiraj,le čevlje sodi naj Kopitar,vseznalci jebeni ste se malo zajebali

ASEA,

Sem poskusil – okus ima po klorirani vodi iz bazena.

Zgoraj so napisani argumentirani komentarji, niti en ni žaljiv, kot je tvoj.

Saj vem, da boli plačane promotorje, ko ljudje razkrijejo njihovo piramido s predragimi in nelegalnimi produkti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close