Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Aristonova plinska kuh. plošča

Aristonova plinska kuh. plošča

Kupili smo Aristonovo plinsko kuhalno ploščo, en gorilnik je trojni. Ko smo ga prižgali, smo ugotovili, da gre ogenj le iz zunanjega roba gorilnika, iz notranjega sploh ne.

Naj reklamiramo ali je kakšna fora? Imam plinsko bombo (ne mestni plin), je mogoče zato tako?

Jaz imam tudi Aristonovega, en gorilnik je dvojni in ogenj gre iz vseh šob ( obeh krogov ). Verjetno se je kaj zamašilo, pokliči monterje iz plinarne, da prepihajo šobe.

Če ste štedilnik kupili v Italiji je možno, da imaš napačne šobe za plin. Vitaliji imajo mestni plin, za jeklenko potrebuješ drugačne. Pokliči kakšen servis.

Jaz bi pa vzela šobe in jih nesla pokazat v plinarno. Tam so fantje zverzirani v teh rečeh in bi ti verjetno vedeli povedati v čem je fora.

Jaz imam Aristonov štedilnik s 4 plini in steklokeramično ploščo, pri montaži so nastavili šobe (ker je baje drugače za plin iz jeklenke kot za plin iz omrežja). Pri velikem gorilcu plin gori v dveh krogih (saj v tem je fora tega gorilca, a ne). Pokliči servis ali tistega, ki ti je montiral!

Hvala vsem za odgovore. Kupili smo jo v Ljubljani. Montirali pa smo jo sami. Bomo kar servis poklicali.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close