Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Argentino – restavracija

Argentino – restavracija

jo je katera/kateri obiskala/obiskal, kako ste bili zadovoljnji, katero jed priporočate?
LP 🙂

Meni je bilo všeč, kar sem jedla. Res pa obožujem velik kos rahlo krvavega mesa. 🙂
Tudi priloge, ki smo jih imeli (družba štirih, vsak svoja jed) so bile okusne.

Meni je pa na primer veliko bolj všeč v mehiški restavraciji.
V argentinu majo velike kose mesa, ki ti ga poljubno zapečejo, ampak meni to ni to. Ostala hrana je pa precej podobna hrani v mehiških restavracijah, samo da je tam meni bolj okusna.

fajn, ravno tile veliki kosi mesa, s krvavo sredico me zanimajo…se mi dobro sliši 🙂
kaj pa cene – so sorazmerne s tem kar dobiš?

No, mi nismo bili navdušeni. Pa prav prijazni tudi niso bili. Cene so nekako srednji razred. Mi tja ne gremo več.

Ma meni se je zdelo kar drago. So bili pa pri nas kar prijazni, samo natakarji imajo precej velike rajone in ga moraš kar lovit.
Če te pa zanimajo tile meski, pa le pojdi probat. Zna bit da ti bo všeč. 🙂

Sto ljudi sto želja. Zato tukaj ne boš dobila relevantnega odgovora. Ti priporočam, da greš poskusit, ker je meso res drugačno od ostalih gostiln oz. restavracij. Drugačen je že način priprave, ker ima argentinski rez, da o peki ne govorim.

Naročili smo njihove famozne zrezke. Moj je bil tako žilav, da sem ga komaj do polovice pojedla. Ko je natakar vprašal, če je bilo kaj narobe, sem rekla, da je žilav, pa je prav poznavalsko rekel, da je to pač krasno argentinsko meso in ga pač jaz nisem navajena. Pravzaprav za take žilave zrezke ni treba hoditi v to drago restavracijo, ampak jih lahko doma spacamo. Ampak toliko žilavih ne znam naredit, to je pa res. Me ne vidijo več.

Mi tudi nismo bili zadovoljni. Zrezek je sicer bil čisto sprejemljiv, ampak nič posebnega. Vse ostalo pa pod kritiko. Krompir je bil na pol surov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close