ARETACIJA JANEZA PODBNIKA
Jožetu 16. in podobnim:
svetujem ti, da še 1x prebereš s kakšnimi lažmi oziroma nedokazanimi stvarmi je bruhakla hrvatica . naj ona navede konkretne dokaze za svoje trditve, če si upa oziroma zmore!!!!!!!!!!!!!!!!! Si joško že kdaj slišal za pregovor KDOR JE VSAKOMUR POKOREN JE OSLU PODOBEN ?????
Moje osebno mnenje je, da se hrvatica krepko laže v upanju, da bo s tem doživela orgazem. Tista o spremembi državljanstva in tuji državi ravno ob času Podobnikove aretacije je samo ena velika laž, ker pametnega nima kaj povedati..-
Blaž,
ne poznas odgovora na vprasanje, zato pa nimas vec besed; lahko pa malce po internetu prebrskas, pa najdes kaksno koristno informacijo.
dopresjednik – nekateri beremo in se zanimamo tudi za stvari, ki se dogajajo drugod po svetu in ne samo za stvari, ki se dogajajo pred nasim nosom.
kar se tice moje selitve – naj te obvestim, da tece 5. leto, odkar sem sla najprej na studij, potem pa sem tukaj, kjer sem, tudi ostala.
situacija “janez podobnik” se mi je pa pac zdela zanimiva, sem se oglasila in dozivela to, kar je od takih kot si ti in Blaž za pricakovati. Ko ne znate nic drugega napisati, potem pac napisete, da vsi samo lazemo.
Blaž,
preveri na:
http://med.over.net/phorum/read.php?f=124&i=43039&t=43039
Slovenke se zanimajo za tuje moske – se ne cudim, ker ce je v SLO se kaksen tak kot ti, potem res nimajo kaj prida izbire.
Blaž,
prva stvar, najprej sem jaz tebe vprasala do kod sega Balkan, pa nisi znal, ne znas odgovoriti.
druga stvar, napisala sem, da se slovenske zenske zanimajo za tuje moske in sem ti prilozila povezavo (link).
tretja stvar, beri kar pise, ne obracaj besed po svoje, kar nekaj….
cetrta stvar, tudi jaz imam tebe tako rada, kot ti mene.
soncen pozdravcek
Še kaj Blaž?
Bos se kaj lepega napisal – tvoje besede so tvoje ogledalo….. feel free to write anything you like.
Jaz ti lahko napisem samo to; tvoje zalitve in pljuvanje me ne ganejo, o tebi si mislim marsikaj, ampak se ne morem spustiti na tako nizek nivo (da bi ti bila enakopravna), da bi lahko take besede sploh napisala.
Hvala enako,zate pa velja,da se nižje kot si se spuščala v tvojih neresničnih brutalno žaljivih izjavah,ne moreš spustiti.Ne delaj se sedaj lepo in uvidevno,ti si prva začela pisati nesramne žaljivke o Sloveniji in Slovencih.Zato o tebi mislim vse prej kot potitivno in to je žalostno saj mi navadni državljani nismo krivi za nastalo situacijo.Zato se ne delaj in sprenevedaj kdo je izpadel po tvoje”nizko”.
Forum je zaprt za komentiranje.