Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Arena sport programi – kaj se dogaja?

Arena sport programi – kaj se dogaja?

Včeraj zvečer vrglo ven vse njihove programe (ne prvič), zdajle spet !?!?!? (ni stvar operaterja, ker ostali delajo normalno)

Sem hotel gledati NBA tekmo Dallas Mavericks Denver Nugets pa ni blo vse ksup nič.

dekler nimate ce imate a1 ali telemach nic cudnega oboji so gnoji obojne firme bo bilonpotrebno zapret.

Jaz sem trenitno ze od 31.10.. brez vseh storitev… vse placane da ne bo pomote redno… izmisljujejo si napake kao… ocitno pacto nekdo samovoljno izklaplja in potem si izmisljujejo razloge… in potem se zacbejo poizvedovat kam jih mislis ptijavit in ti ge na liniji povedo da so z njimi pocezani, da jim bodo scitili hrbet…

ce bi bila res jaksna napaka in bi kdo delal na njej bi jo odpravili takoj… tako pa z vsemi dejanji kazejo da he vse namerno ko jih vprasas kdaj lahko pricakujes priklop nazaj  ne vemo smo nspisali apir za odpravo naoake, a kdo depa na njej nobenega be briga birokratsko papir je zabeležen v sistemu kdaj bo reseno ne vemo nas ne briga… saj ce vam kaj ne paše lahko daste tahtevek za povracilo denarja…

TOREJ A 1 JE PONUDNIK, KI TE PUSTI PO TEDNE BREZ STORITEV IN SE JIM GLADKO JEBE ZA TO…  TAKO DA SAMO STRAN OD NJIH. TELEMACH JE ISTI

Ja res vceraj im danes arena vsi njihovi programi!!?

Da bi vsaj kaj napisal kaj se dogaja…

Odgovor na objavo uporabnika
anonimno194, 05.11.2023 ob 14:49

dekler nimate ce imate a1 ali telemach nic cudnega oboji so gnoji obojne firme bo bilonpotrebno zapret.

Jaz sem trenitno ze od 31.10.. brez vseh storitev… vse placane da ne bo pomote redno… izmisljujejo si napake kao… ocitno pacto nekdo samovoljno izklaplja in potem si izmisljujejo razloge… in potem se zacbejo poizvedovat kam jih mislis ptijavit in ti ge na liniji povedo da so z njimi pocezani, da jim bodo scitili hrbet…

ce bi bila res jaksna napaka in bi kdo delal na njej bi jo odpravili takoj… tako pa z vsemi dejanji kazejo da he vse namerno ko jih vprasas kdaj lahko pricakujes priklop nazaj  ne vemo smo nspisali apir za odpravo naoake, a kdo depa na njej nobenega be briga birokratsko papir je zabeležen v sistemu kdaj bo reseno ne vemo nas ne briga… saj ce vam kaj ne paše lahko daste tahtevek za povracilo denarja…

TOREJ A 1 JE PONUDNIK, KI TE PUSTI PO TEDNE BREZ STORITEV IN SE JIM GLADKO JEBE ZA TO…  TAKO DA SAMO STRAN OD NJIH. TELEMACH JE ISTI

Telemach nima v ponudbi Arena sport. Ker mi smo na Telemachu, pa bi imeli Areno, pa je ni.

Vem da nima, govorim o tem da so enako sranje kot a 1 gkede nazanesljivosti in laganja in izklopov storitev ki jih lažno opravicujejo z kao napakami, ki v resnici ne obstajajo

mislim da tile mrki niso stvar operaterja, ampak samega kanala Arenasport … sedajle spet ni prenosov !?

bo kar operater.  nic ne zagovarjajte teh sarlatanov

kakovost njihovih storitev je porazna.  Oglašujejo, obljubljajo na polno, zagotavljajo nic od tega. Ni prvic, da je tako.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close