Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem arabske cene?

arabske cene?

Kupujem prvi (rabljen) avto, napalila sem se na dizle karavane, odločam se še najbolj med fiat marea weekend in ford mondeo karavan, kaj drugega mi je tudi čisto všeč. Dala bi 1.5-2M v cashu, ponudbe po oglasnikih in na avtonetu, da se ti zmeša. Še najrajši bi, da bi me nekdo prijel za vrat in reku “tole si kupi pa mirna bosna, da boš nehala težit,” samo žal smo v familiji v glavnem vsi veliki abervezniki. Sem si že kar nekaj prebrala na forumu o ponudbi pri zasebnikih in pri trgovcih, nisem pa še zasledila naslednjega: a so cene v ponudbi v glavnem navite in jih je treba še zdilat ali se avto kr prodaja za ceno, po kakršni je ponujen? Kakšne so vaše izkušnje?

SG

Jaz bi šel k prodajalcu novih, kjer se valjajo avti, ki so šli “staro za novo”. Recimo:

Pa mislim, da bi šlo še kakšnih 100 K dol.

Brez zamere, a si mal usekan ?

Rabljen avto kupit v avtohiši??? Če si naiven potem kar. Vendar se zavedaj, da bodo kilometri zasukani, kar je dobro v avtotu bo zamenjano…
ipd.

Nekaj postov nazaj sem pisal, kaj se je zgodilo z našimi službenimi avtomobili, ki smo jih prodali avtohišam, za majhne denarje, in kaj so potem oni z njimi naredili in kakšne cene postavili….. da ti se želodec obrne.

Hvala za skrb za moje mentalno zdravje.

Recimo zaupam Realu, ker sem videl, kaj se je dogajalo z mojim prejšnjim avtom. Za druge pa ne vem.

Prosim, samo ne Maree dizla. Meni je pred dvema tednoma popolnoma krepnila. Lani sem zanjo plačala 1,7 mio, danes so mi zanjo, tako rekoč brez motorja ponudili 400.000. Za zjokat. In omenili, da se dizelskim motorjem velikokrat zgodi kaj takšnega. Kljub rednim servisom, povsem brez opozorila. Sicer pa je to krasen avto, odločitev pa tvoja. Uspešno izbiro.

kolega je z Mareo JTD zelo zadovoljen, le pazit je treba kje kupiš oz kakšen je avto (če ima servisno khjižico itd…)

Klara, kaj se je pa zgodilo z motorjem? in kje in kako si kupila avto ter koliko je bil star?

hvala za odgovor

SG

New Report

Close