Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Aprtmaji,bungalovi-otok Vir

Aprtmaji,bungalovi-otok Vir

Morda nam lahko priporočate kakšne bungalove ali apartmaje na otoku Viru,ne predrage,smo 2 družini,za avgust.Po možnosti kjer ni gneče,bolj na mirnem…

ej sam na Vir ne it, to je pa katastrofalno, res
sem bil lansko leto prvič in nisem mogu verjet kam sem prišel, grd otok, polno odlagališč smeti, polno črne gradnje, brez kakršnegakoli mesta, plaža nemogoča, še tisto najboljše ki sem jo našel po celem dnevu iskanja sem plačeval pa parkirnino na privatnem zemljišču. res ne priporočam.
klima je bila konec avgusta katastrofalna domačini pravijo da ko se črnogradniki vračajajo v mesecu maju je cel otok kosoven odpad saj jim (tisti ki še ne poznajo klime na tem otoku) ves pohištvo znotraj zgnije.

katastrofa res ne priporočam. me je kar spreletelo ko sem prebral ta post in se spolnu na lansko leto. 100% sem ves otok obredu in je res kriza

Se pridružujm mnenju,namreč otok je totalno neurejen in umazan,tud enga kotička nism našu k bi mi bil vsaj prbližn cool,nikjer nobene sence na plaži,že plaža je ubitačna,hiše nametane,skratka vlada pravi kaos in si ne zasluži da bi tam pustil tolar,prov škoda da so nrdil tist most,sm prepričan da bi bila situacija popolnoma drugačna brez njega!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close