Aplikacija za učenje anglescine
Rabiš govorit. Večina jih je brezveze. Ti rabiš vaditi govor. Ne ostalo. Ostalo pride sproti. Jaz sem sicer na višji stopnji, ampak hočem izboljšati. Uporabljam JustSpeak AI. Se pogovarjaš. Te popravi. Ti da napotke kako bi lahko bilo boljše. Kot bi imel privat učitelja. MIslim da je ene dva tedna zastojn, potem pa 7,99 na mesec. Nič v primerjavi s privat učitelji, tudi online. Uporabljaš kadar želiš, kolikor želiš. Priporočajo vsaj 10min dnevno. Jaz uporabljam najmanj pol ure dnevno.
Anonimno 9582, 20.02.2025 ob 16:10
Poznate kakšno dobro? Moje znanje je nekje na nivoju B1, predvsem imam težave s tvorjenje stavkov, tudi besedni zaklad bi želela izboljšati ter obnoviti poslovno angleščino. Hvala za predloge.
“predvsem imam težave s tvorjenje stavkov”
Kaj pa je jezik drugega, kot tvorjenje stavkov, če imate s tem težave, imate težave z res osnovami, angleščina je preprost jezik z enostavno slovnico, za silo lahko vrtiš par sto besed in vseeno vse poveš, čeprav morda naokoli in brez nians.
Različni ljudje se različno učimo tuje jezike, sploh kot odrasli, ampak za besedni zaklad in “tvorjenje stavkov” najbrž ni slaba ideja gledati filme v angleškem jeziku z angleškimi podnapisi in brati knjige v angleščini, tipično leposlovje ni nek sofisticiran jezik.
Forum je zaprt za komentiranje.