apartmajsko naselje lanterna-poreč
Pozdravljena
Mi smo v Lanterno hodili zadnja 3 leta za prvi maj in smo bili zadovoljni. Apartmaji so poceni, blizu plaže, sam kompleks tudi dobro zgleda in je dokaj porihtano. V kompleksu je trgovina, gostilna, ambulanta, diskoteka, neki fast food, spodaj ob plaži še restavracija pa še kaj bi se našlo. Drugače pa v avto pa se zapelješ par km pa greš v hipermarket. Bili smo v apartaju za 5 in v apartmaju za 4 osebe in je tisti za 6 oseb super bomba. Dve etaži, zgoraj 2 sobi, spodaj dnevna oz še 2 postelji in kuhna z jedilnico ter velika terasa, prostora da rečem za apartma kar veliko no. Tudi apartmaji za 4 osebe so kar 1 spalnica, ter kuhinja z jedilnico in v istem prostoru še 2 postelji tako ad otroci tam komot spijo in še balkon. Nikoli ni blo problemov ne z zaposlenimi, ne z ostalimi gosti, bili prijazni… Kaj naj rečem, mi smo bili vsa leta zadovoljni in verjamem da še bom kdaj šel tja.
Ne vem kolikšna je cena ampak vem, da je bilo poceni in za to ceno tudi to dobiš.
Upam , da sem pomagal
Pa vesel in topel dopust 🙂
Tudi mi smo bili z družino zelo zadovoljni in gremo ravno čez prvi maj zopet tja….
Cene lahko dobiš tukaj!
Forum je zaprt za komentiranje.