Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Apartmaji Zatonka

Apartmaji Zatonka

Zanima me ali je že kdo bil v Apartmajih Zatonka v Zatonu pri Zadru?

Živjo,

mi smo bili lani. Zelo zadovoljni, apartma je bil lep in čist, lastniki prijazni… Plaža pred hišo sicer nima neke hude naravne sence ampak mi se itak skrijemo pred opoldanskim soncem… Voda je plitva, kamenčki in mivka…. bilo je super za malčke…

Sem hotla pripet kako slikco pa ne gre 🙁

Zdravo.

Najprej se opravičujem, ker se tako pozno zahvaljujem za vaš odgovor. Zelo sem zadovoljnja, ko ste napisala, da je bil lastnik prijazen, to mi veliko pomeni, saj smo imeli lani rano nasprotno izkušnjo v enem apartmaju v Punatu.

Zanima me še, ali ste bili v HIŠI 1 ali 2. Mi gremo namreč v HIŠO 2, pa me zanima, če je ta tudi lokacijsko blizu morja (po zemljevidu sodeč je ravno tako blizu). Zanima me še, ali je res, da je veliko igral za otroke v tistem apartmajskem naselju in kakšna je , če mogoče veste vstopnina, če nisi njihov gost?

Za odgovore se vam najlepše zahvaljujem.

LP,
Petra

Mene pa zanima kok je so kej cene teh apartmajev v juliju?
Hvala

Pozdravljeni dgsg.

Mi smo apartma rezervirali že v mesecu februarju….in sicer smo rezervirali termin od 23.7. do 1.8.2012 (bi več, samo niso imeli več frej), rezervirali smo apartma za 4 osebe v HIŠI 2, ker drugje ni bilo več prosterga termina.. za apartma bomo dali 70 EUR/dan (4 osebe), kar se mi glede na visoko sezona in glede na to, da ima apartma dve sobi niti ne zdi prehudo, poleg tega je pa še blizu plaže (baje).

Lp.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close