Apartmaji Trobentica – Terme 3000
Dobro jutro!
Lepo bi prosila, če je katera že bila v apartmajih Trobentica (kompleks Term 3000) za kakšno informacijo kakšni ti apartmaji so.
Namreč odpravljamo se tja, pa nikjer ne najdem kakšne slike teh apartmajev.
Zato bi prosila za pomoč oz. mnenja glede teh apartmajev – so to novejši ali starejši apartmaji…skratka čimveč podatkov rabim.
hvala že vnaprej
Moravčka – tudi midva z možem sva našla to Prekmursko vas in zelo lepo izgleda, nič pa od app Trobentica, je pa to baje vse na enem kupu – ti apartmaji, pa hotel Ajda, pa Terme 3000…
bi te pa še vprašala….ta Prekmurska vas – je to daleč od bazenov Terme 3000, kakšne imajo notranje bazene (kakšen tobogan in podobno), ker bi šli mi za prvomajske praznike.
je kaj sprehajalnih poti?
je kakšna trgovina v bližini?
bi bila zelo vesela, če mi napišeš še kakšno podrobnost iz Term 3000
hvala
Meni so te toplice dosti lepše in mirnejše od Čateža in Olimij. Ni primerjave. Zjutraj tišina, nobeden te ne moti. Apartmaji lepi dvonadstropni. Od bazenov oddaljeni različno – od 100 do 300 m recimo. Notranji bazeni so v dveh etažah – na vrhu je velik bazen, spodaj velik z izhodom, jacuzy, en malo bolj hladen z izhodom in en topel okrogel velik. Dva otroška ki ju povezuje tobogančejk iz ploščic. Raj za otroke. Ogromno masaž. Tobogana dva velika sta odprta tudi sedaj in še jaz sem se opogumila in uživala 100 na uro. Med tednom je dokaj mirno, med vikendom malo manj. V bazenu maš tudi restavracijo. Peš poti imaš kolikor hočeš. Trgovina je Mercatorjeva blizu – enih 400 m. V Murski Soboti maš svega i svašta – Tuš, Spar, Mercator, Eurospin …
Pejte pogledat Mlin an Muri, V Dobrovnik gojilnico orhidej, Bukovniško jezero.
Jaz sem bila zelo zadovoljna, najlepši dopust do sedaj. Se ti pa splača najeti apartma preko kakšne firme ker pride dosti ceneje. Če te še kaj zanima pa vprašaj.
Super Moravčka, hvala ti….veliko si mi napisala in sem sedaj mnenja, da so app Trobentica del Moravske vasi, ker ko je mož klical, je rekla, da so to apartmaji – zgoraj bivalni prostori, spodaj kuhinja in ostalo, torej bo verjetno to to.
Super, da so tobogani, ker jih hčerka obožuje in ravno zato smo iskali toplice, kjer jih imajo notranji bazeni. Ravno tako me je pa zanimala zunanjost, ker je meni ginekolog odsvetoval kopanje v bazenu in bom verjetno bolj usmerjena na sprehajanja in podobno…super tudi, da je trgovina, ker sem trenutno v fazi nosečnosti, ko nonstop nekaj jem :).
Še enkrat hvala za izčrpne informacije…lep dan želim
To so zelo majhni apartmaji v dveh etažah. Spodaj je kopalnica z WC-jem, majhen hodnik in mini kuhinja, mogoče 1,5 m dolžine in miza. V našem apartmaju je tudi kavč in je kar natlačeno. Iz tega prostora so stopnice na galerijo, kjer je zakonska postelja. To so taki majhni apartmajčkim, mi mu pravimo ljubezensko gnezdece.
Priporočam Apartmaje Brunarica.
Zelo lepo, ugodna cena, mirna okolica, mejijo na hotelski kompleks Livada.
http://www.moravske-toplice.net
Ma teh apartmajev je koliko češ. Vem da je eno podjetje delalo apartmajsko naselje in so ga privatniki pokupili, sedaj pa rentajo apartmaje za majhen denar. Mi smo bili tukaj: Vaš link, predlagam da se prijavite preko spletne strani ker je ceneje kot pa preko booking.com.
Forum je zaprt za komentiranje.