Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Apartmaji slovenska obala – Kužki ?

Apartmaji slovenska obala – Kužki ?

Pozdravljeni,

zanima me, ali ste imeli težave glede najema stanovanja, ko ste omenili, da bi vzeli sabo še kužka? Ali ste ga pustili doma?

Namreč jaz svoje Lole (lepa in vzgojena maltežanka :$) ne bi rada pustila doma, ampak imam občtek, da bo prava nočna mora dobiti stanovanje, ki sprejme tudi njo.

Vaše izušnje?

Zna biti kar problem. če pa že sprejmejo kužka pa ceno zasolijo da ti je prec jasno da bi raje videli da ga ne bi bilo.
Sama sem našla apartma kjer so sprejeli našega psička brez doplačila, že naslednje leto pa sem izvedela da je po novem naš njihov edini “pasji gost” zaradi slabih izkušenj z nekaterimi gosti ki niso obvladali svojega psa, ki je polulal vse grmovje, potacal gredice, lajal ponoči,…
Upam da uspeš najti kaj primernega,..sicer pa potem nastane naslednja težava,..plaža kjer so psi dovoljeni,..tudi to boš težko našla.
Mi po novem raje hodimo v tujino,…Avstrija, Nemčija, Danska,…. kjer pes ni nikomur v napoto in smo vsi dobrodošli.

To ni nobena mora, saj je zelo veliko app. in hotelov, kjer je pes dobrodošel. Na slovenski obali je zelo prijazen psom hotel v Izoli – mislim da je to hotel Belvedere, pes je lahko v eni ali dveh depandansah. Seveda pod določenimi pravili in pogoji – ne sme na plažo, bazen, restavracijo, itd. V Poreču pa je prijazen živalim hotel Delfin in app. Astra v Zeleni laguni, pa še ogromen gozd za sprehode je ob hotelu. Mi zaradi psa še nismo imeli nikoli nevšečnosti, vendar zelo pazimo, da nismo za okolico moteči. Seveda pa dopust s spom pomeni tudi določeno prilagajanje in malce odrekanja, če na to nisi pripravljena, potem ga rajši pusti doma.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close