Apartmaji ob morju…pomoč…!
kopiram ti post, ki sem ga napisala Hondasu. S tem apartmajem ne morete zgrešiti, do morja ima 10m, do plaže malo več, apartma je super opremljen (večji, za manjšega ne vem), klimatiziran, lastniki prijazni, plaža pa idealna za majhne otročke, mi bomo letos povratniki, ker nam je bilo lani zelo všeč. Plaža je fajn, a je plitva najmanj 200m, tak da za plavanje ravno ni, za otroško čofotanje je pa idelana.
“Jaz vam predlagam Rab, kraj Kampor. Plaža je enaka kot rajska, vendar veliko manj gužve, pa mivka je malo bolj zbita, da je ne nosiš s sabo domov. Poleg tega je voda tako plitva in na črni mivkasti podlagi, da je segreta vsak dan sproti od sonca, tudi če morje še ni zagreto. Poleg tega je Rab znan kot otok z največ lepega vremena, ker grejo večinoma vsi oblaki čez.
Mi gremo letos že drugi v ta večji apartma in je spuer, Spodaj ima lastnik gril, kjer pripravlja hrano in ti jo prinese gor v apartma še pozno zvečer, ko mulci spijo, da se v miru okrepčaš, kar je zame bolje kot v hotelu. Pa še drag ni.
http://www.gdjenamore.com/pregledobjekt.asp?id=5132&Napredno=0
Sicer pa je po mojem s toploto morja enako na rajski plaži, čeprav naj bi bila ta veliko bolj umazana, tam pa imate tudi hotel
http://www.hrvaska.net/main_kvarner.htm
Mogoče res delam veliko reklamo za Rab, ampak za tako male otroke je to daleč najbolje. Naši sta bili lani stari 3 leta in 1 leto in sta 100 na uro uživali. Tavečja je samo vzihovala, kako fajn je imeti peskovnik v morju, da ne govorim o veliki količini školjk, ki jih mali tako radi nabirajo. Samo ne nam jih vseh pobrat, če greste :-)))”
Hvala ti, res sem hvaležna za ta mail.
Koliko pa je oddaljena plaža???
Terasa ima pogled na morje?
Kaksna pa je kaj cena????
Joj smo zahtevni ne???
A vi imate že rezervirano??
Plis javi se ..ker bi res radi šli na Rab letos….kaj mislis, za koliko časa bi bilo idealno, da se ne bi naveličali???
Lep dan želim
Minka
Hišo loči od morja le ozka cesta, ki pelje mimo, le da je tam ob morju takoj preko ceste nasutih nekaj kamenčkov za robom, tako da če hočeš stopit direkt na mivkasto plaži, imaš do nje 50m, kar je tudi zelo malo. Je pa taka plitvina, da je ob oseki mivkasta plaža skoraj do hiše. Velik apartma ina velik balkon ob celi dolžini hiše z veliko mizo in stoli in še dva ob dveh spalnicah – torej sta dve stranici hiše v balkonu z direktnim pogledom na plažo iz vseh treh balkonov – lahko kontroliraš otroke 🙂 Mali apartma ima tudi mali balkonček, ampak ne vem če ima pogled na morje. Se mi pa zdi precej majhen, po sliki sodeč, ker je velik res ful velik z okoli 70kvm. TAk da če ste 4, vam bo velik odličen in prostoren, mali pa preveč utesnjen. Mi smo letos plačali za veliki apartam za sredino julija nekaj malega več kot 100 000 sit. Lani pa 90 000 za začetek septembra. Meni se to ne zdi veliko. Mi smo bili lani prvič in smo letos že plačali akontacijo (100evrov) in rezervirali, ker je za male otroke idealno, čeprav nisva pristaša dopustovanja v istem kraju. So ful prijazni, spodaj imajo gril z ribami in božanskimi hamburgerji in podobnim. Vso hrano in pijačo ti prinesejo gor v apartma do polnoči. Apartma je ful opremljen z vsemi možnimi kuhinjski aparati, velikim hladilnikom, le pomivalnega in pralnega stroja nima. Ima pa dve kopalnici.
Ti kar vprašaj,če te kaj zanima. Lahko se mi oglasiš na mejl.
Forum je zaprt za komentiranje.