Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Apartmaji na Korčuli

Apartmaji na Korčuli

Posredujem pri oddaji apartmajev za 4 osebe v mestu Korčula – slike na http://tajab.moj-album.com. Apartmaji se nahajajo v istem zalivu kot avtokamp Kalac in skoraj vsi Korčulanski hoteli. So ob morju, imajo satelitsko televizijo in so klimatizirani. Zelo primerno za tiste, ki imajo svoj čoln, ker imajo apartmaji svoj pomol s privezi.
Poleg tega se oddaja še apartma (nov), ki se nahaja ob cesti od Korčule proti Račišču (točno nasproti Vignja na Pelješču). Apartma je za 2+1 osebe, je klimatiziran,cca 50 m od morja s teraso, ki ima čudovit pogled na pelješki kanal. Lokacija je mirna in primerna za surferje.

Kaj pa cena, pa prosti termin? Vidim, da so primerni predvsem za lastnike čolnov. Kam pa se hodijo namakat družine z majhnimi otroki? Kako daleč je prva primerna plaža?
Hvala za informacije.

Prostih terminov je še nekaj, v glavnem začetek julija in avgust. Cene so odvisne od termina in apartmaja (od 22.7. dalje se gibljejo od 55-70 EUR/dan). V bližini (cca 10 min hoje okoli zaliva) so hotelske plaže – mivka, beton ali skale, skratka tudi za družine z majhnimi otroki. Možno je ‘namakanje’ tudi ob apartmajih.

Pozdrav, Tatjana

Kako je pa kaj z vetrom. Imam majhnega otroka in ne bi šel na prepih. Zanima me prav za ta zaliv.

Mi smo bili že trikrat tukaj v privat apartmajih nad naseljem Bon repos na Korčuli.
Zelo umirjena okolica okoli hiše, daleč od hrupa, hkrati pa zelo blizu samega starega dela mesta Korčula (samo 20 minut) po urejeni in osvetljeni pešpoti ob obali, kot nalašč za večerne sprehode.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close