apartmaji medena trogir
Smo se prijavili in plačali, potem sem zasledila nek članek s kritiko o plaži in namestitvi. Sicer ne pričakujemo za ta denar neke hoh namestitve, ampak malo nas je pa vseeno zaskrbelo. Kritika je predvsem o namestitvi neobnovljenih apartmajev in o plaži. Mi smo se odločili predvsem zaradi dokaj prostornih app. (40 m2), imajo celo ločeno spalnico in nobenih stopnic. Plaža je na fotografijah videti super, pesek, rahlo padajoča. V tem članku pa je kritika o slabi namestitvi – pohištvu, ki je za povprečnega slovenca preslaba, pa o kamniti plaži in morju polnih ježev. In nas je navdušenje v trenutku minilo.Seveda smo vzeli neobnovljen app., ker imamo psa.
Prosim za vaše izkušnje in mnenja.
Pred parimi leti sem bila na morju v tistem koncu in en dan smo se šli tudi tja kopat…plaža je lepa, res pa je, da ni nobene sence…del plaže je droben pesek, del pa kamenje oz je betonirana…je pa res velika gužva na plaži.. Kar se pa tiče apartmajev, pa ne bi vedela, ker nismo bili tam nastanjeni… Upam, da ti je bilo kaj v pomoč! 🙂
Plaža je super, senca, da te včasih lahko zebe, dosti kafičev….ni da ni…tut zvečer se dogaja, precej restavracij….v sklopu je mini ranč, imajo veliko domačih živali s katerimi se otroci lahko tudi igrajo……
Kar je problematično so pa neobnovljeni apartmaji….so resnično zeloooo slabi, vse razpada….in niso vredni tega denarja…..
Razmišljamo, da bi šli tudi letos, ampak bomo dali nekaj več za obnovljene.
Lp
Smo nazaj in resnično povem, da so app. Medena za povprečne slovence fantastični. Naša ocena od 1(najslabša) – 6 (najboljša) Za neobnovljene, za kar se razume, da pohištvo ni novo in je objekt kategoriziran s 3*) :
Apartma notranjsot: 6
Terasa: 5 (stoli so res v slabem stanju)
Velikost (app. 2+1): 6
Čistoča apartmaja ob prihodu: 6 (kop.brisače, prt si lahko menjal tudi vsak dan, ne ponujajo, vendar če prosiš, dobiš brez problema. Nam so tudi posesali vmes)
Okolica apartmaja: 6
Plaža: 6
Čistoča na plaži: 5
Ponudba na plaži (hrana, šport): 6
Zabava v naselju.: 6
Lokacija apartmajev: 6
Prijazno za domače živali: 6 (priporočam vsem, ki imate kužke, lahko so tudi na plaži)
Možnosti za tek, sprehode, kolo (po senci – gozdna pot): 6
Posode in pribora za toliko oseb kot je je navedeno v app., tako da če veliko kuhate vzemite kaj malega še s sabo (npr. priporočam oster nož, strgalnik, džezvo – smo imeli dva app. pa je bilo nekaj tu in nekaj tam, tako da smo iz obeh imeli ravno dovolj). V kopalnici ni vtičnice za fen – vzemite si podaljšek, tega boste rabili tudi če imate s sabo pizza pek, da lahko kuhate na terasi. Skratka, mi smo se imeli fantastično in za noben privat app. na Hrvaškem ne menjamo več..
Preko Relaxa, rezervirali first minute, plačali v celoti takoj in dobili še dodaten popust. Cena od 4. – 14.7. pa je bila v povprečju 55 € / dan za 3 osebe s takso (smo drobili dva termina z različnimi cenami). Lahko pa direktno rezervirate in tudi dobite popust na first minute 10 %, vendar kolikor se spominjam, je bilo preko agencije ugodneje. V višku sezone so pa kar dragi.
Bili tudi lani (2013). To tretje ležšče je v dnevni sobi, kavč in dvosed. Kavč ni za raztegnit, je pa udoben oz. se da spati brez problema. To je ležišče za otroka do 12 let, pri nas je na tem ležišču večinoma spal mož, ker je zvečer dolgo bedel, pa se ni pritoževal. Kot sem že napisala, to je staro pohištvo, že precej obrabljeno, vendar pa prostor diha, je prostoren apartma in to nam je bilo všeč. Pa tudi klima je super delovala. S sabo imejte kakšno jogi rjuho za dvosed, nam je to postala že praksa, da ko gremo v apartmaje, vzamemo za kavč še eno rjuho, kaj veš kdo je bil pred tabo in v kakšnih situacijah….???
Lani smo opazili, da je na terasi še več polomljenih stolov kot predlani. Predlagam, da vzamete kakšne kamp stole s sabo, če želite udobno sedet. Lahko pa, da bo vaša terasa ok, nikoli ne veš kaj dobiš. Obvezno je treba vzet s sabo še nekaj osnovne posode, lani se nam je zgodilo, da je bilo zelo osiromašeno. S tem mislim džezvo za kavo, nož, ponev za palačinke, podaljšek in pizza pek (da si lahko spečete kakšne ribe in meso na terasi). Krožnikov, pribora in skodelic je bilo dovolj, le osnovne posode je primanjkovalo. seveda odvisno od apartmaja in od vas, kakšne imate potrebe po kuhanju in udobju. Če pa niste prezahtevni, potem bo tudi ok.
Žal pa moram opozorit, da bodite previdni, ker so nam lani ponoči ukradli iz vrvi kopalke in brisače. Pa naj vas to ne prestraši, pač paziš na svoje stvari in zvečer pospraviš.
Mi to leto ne gremo več v Medeno, pa ne zaradi kopalk ampak smo se naveličal iste lokacije. Tokrat bomo v privat apartmaju na Pagu in bomo videli, če nam bo to ustrezalo.
Malo sem natvezla, upam, da bo prišlo kaj prav
Forum je zaprt za komentiranje.