Najdi forum

apartma

Pozdravljeni!
Zanima me, če kdo pozna kakšne dobre in poceni apartmaje v Istri, Kvarnerju (Krk!!) za petčlansko družinico s 3-letno punčko. Poleti bi šli radi na morje za 2 tedna (otroci namreč obožujejo morje), začetek julija, vendar so že za takrat cene v katalogih vrtoglave (1 teden v apartmaju je nekje 140000-240000), kar si ne moremo privoščiti. Pozna kdo ugodnejšo rešitev v apartmajih?!
Vsak namig bo dobodošel!

si že pogledala na spletno stran ?

tam lahko izbiraš po številu oseb, kraju, ceni, času bivanja…

poskusi, mi smo tako izbrali na braču in nam ni bilo žal!

če ti iskanje ne bo šlo, ti lahko pomagam 🙂

lep dan,

ninočka

evo, misel na bližajoče se poletje me je premamila, da sem se sama spravla iskat :-). povedala bi ti pa takole, da je za hrvaško po mojih izkušnjah bolje iti v lastni režiji. če praviš, da je ponudba v katalogu 140 do 240 tisoč za en teden, je to too much. Že s prvim iskanjem na navedeni spletni stran sem našla, da npr. apartma za štiri osebe (2+2) (ker po mojem za triletno punčko ne rabiš apartmaja s 5 posteljami, ampak se zmeniš z lastniki za eno dodatno posteljico, lahko tudi svojo) na Krku v mestu Krk, od plaže oddaljen 700 m, v začetku julija stane 56 evrov na dan. Krat 7 = 392 evrov torej, na teden. je krepko manj, ne? pa ni najcenejši.

še malo sama poglej tudi po drugih krajih, ker krk je verjetno med dražjimi. jst se grem pa še mal naslajat 🙂
lp

hotel sol umag , depandansa , sobe , 4300 sit na osebo , zraven je še bazen , dobrodošlica , turistična taksa

Poglejte na tole stran, nekateri apartmaji so zelo ugodni. Tukaj kličeš lastnika samega in se ne dogovarjaš preko agencij!

http://www.apartmani-hrvatska.com

Lepe počitnice

Hvala vsem za informacije!
Lep dan še naprej

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close