Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice apartma z lastno plažo

apartma z lastno plažo

Pozdravjeni.

Vem, da je bilo na to temo že mnogo napisanega, sem brskala, pa nič našla in nič mi ni blo v pomoč. Torej želje vsake mamice (al pa veliko mamic) z dojenčki: apartma tik ob morju z lastno plažo … Iščem po internetu, a nam je žal vse predaleč. Res ne bi rada matrala malega otroka z npr. 6-urno vožnjo, trajektom itd … Rada bi kje tu blizu na Hrvaškem, pa nič ne najdem … Kaj res ni? Iščem apartma za 3 odrasle + klima. LAni, ko sme bila še noseča, smo bili na Krku in mi je bilo super, veliko dojenčkov in to, ampak vseeno ni najbolj praktično, ko se pokaš iz hotela in ne moreš v minutki skočt nekaj iskat itd. Idealno bi blo, da je apartma tik ob morju … Včasih kaka mamica reče, da je ležala na plaži z baby phonom, dojenček pa not spal … Jaz ga sicer ne bi pustila, no, ampak hočem rečt, da kaj takega iščem. Lepo prosim za kak konkreten nasvet … Pa ne mi take pisat, da otork bo itak spal med potjo, da je z majhnim še najlažje, da ste vi šli ne vem kam fuuul daleč in je blo vse ok … Mam pač svoje razloge, zakaj letos blizu, in vas samo prosim za nasvete. Hvala lepa že vnaprej. (Ja, pa na morje bi šli oz. tudi moramo, tako da ne pisat, da naj bomo pa doma, če mi je predaleč 6 ur vožnje!)

No, če ne pa nič. Se boš ža znašla.

Lahko ti svetujem Špino pri Umagu ,tam so hišice ob morju.Ne vem pa ,če kdo oddaja,malo poglej po netu.Lep dopust!

Nekateri bungalovi v Stella Marisu imajo svojo lastno plažo, ampak je dragooooooo!!!

Pa zasedeno je tudi že vse.

Istarske vile v Umagu, Cikat na Losinju, Bucanje pri Nerezinah

poglej si Pag, če ti ni predaleč…maš en kup privat hiš z apartmaji in lastno plažo.

hvala vsem, bom pogledala. nismo prej vedeli za datum dopusta …

Mesto Karin, blizu Zadra….Karinsko morje je bolj tak zaliv in je kar nekaj hiš vzdolž plaže ne vem pače kdo kaj oddaja. Mi gremo letos prvič k prijateljem in njihova hiša je tik ob morju v prvi vrsti..kar meni pomeni, da je ob njih še kj hiš. Št. nobene nimam, prijateli so trenutno v tujini,če pa kj zvem pa tu objavim če bo vprašanje sploh še aktualno. No srečno upam da najdete.

Guglaj, guglaj…ta bo težka …. in draga…

Karin ti pa odsvetujem, to je samo tretji približek morja…. res pa je, da je tam zdravilno blato….

Umag:
http://www.mediterrana.si/index.php?option=com_jomres&task=viewproperty&Itemid=81&property_uid=505

Za pravi denar, dobiš pravo stvar.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close