Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Apartma v Istri za daljše obdobje

Apartma v Istri za daljše obdobje

Če koga zanima najem apartmaja za daljše obdobje (lahko tudi celo sezono) v Istri, naj pusti kontakt.

Pozdravljeni, jaz bi prosila za več informacij. Zanima me kje se nahaja apartma, cena, in kakšna slika. Hvala, lahko tudi na jmajci@gmail.com.

Prosim za več informacij. andrejaclio@gmail.com

Pozdravljeni !

Za letošnjo sezono iščemo app. v Istri , bližina morja do 3oom za celo sezono. Prosim, napišite kje se app. nahaja, ali ima teraso, je v pritličju ? Prosim za kakšne slike in seveda za vašo ugodno cenovno ponudbo !
Hvala in LP,
dorag2222@gmail.com

Podarim <b>[b]http://www.podarimo-dobimo.com[/b]</b>

pozdravljeni, tudi jaz bi prosila za info o tem apartmaju na liddya6@gmail.com, kje je,cena, kakšne slikce,
lepo prosim:) pozdrav lidija

tukaj imate nekaj apartmajev v Istri ce komu pomaga: http://apartmajihr.com/1-istra.html

Pozdravljen,

Zanima me, če še oddajate apartma?

Lp,
Nina
oposum1969@gmail.com

Mi ga imamo v Malinski, 60m2, vrt 160 m2, oddaljenost od morja 800 m. Je lepo urejen, notri in zunaj. Do sedaj ga nismo še nikoli oddajali. marija5331@gmail.com

Oddamo lepo in v celoti kvalitetno opremljen apartma na Krku ( ČIžiči) za celo sezono. Apartma meri 47 m2, v dnevni ima raztegljiv trosed, v spalnici zakonsko posteljo in pograd, iz balkona je lep pogled na morje, …….do morja le 100m, obala zelo primerna za otroke,…

Resni zainteresirani: lesjakdanilo@gmail.com

Večji apartma, ali hišo z vrtom na otoku Krku vzamem v najem za daljše obdobje. Imam kužka.

Se še oddaja? Ce ja mi pisite na romanchy.z@gmail.com. hvala

Iščem apartma ali hiško v okolici Umaga, Savudrije, Vrsarja od 1.7. – 31.8.2018 za primerno ceno cca 3000€.
Če kdo oddaja naj javi na damjana.sevcnikar@gmail.com

Pozdravljeni,
tudo nas zanima, aparmta ali hiška tik ob morju za daljše obdobje.
Havana

Pozdravljeni,
tudo nas zanima, aparmta ali hiška tik ob morju za daljše obdobje.
Hvala

Zanima nas najem

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close