Apartma v Dalmaciji-4-5oseb – izkušnje,kaj mi svetujete?
Gledam preko Trivaga in Bookinga najem aparmajev,iščem za 4-5oseb, v Dalmaciji,za 7 dni (julija), največ do 800Eur. Rada bi takšnega,kjer ni preveč kaosa,pa vendar nisi odrezan od sveta,da je nekje dosegljiva trgovina,terasa/balkon,pogled na morje,urejena plaža.
Bolj gledam,bolj se mi že “blede” po malem,zato bi mi bilo v velikoooo pomoč, če mi kdo kaj svetuje. Sprašujem se tudi,ali je ta rezervacija ziher, da ne pridemo tja,potem pa razočaranje.
Prosim za pomoč,mogoče je kdo tukaj,ki ima že izkušnje z določenim krajem/apartmajem…
Res bi bila hvaležna!
Če boš rezervirala preko bookinga bo dražje. Glej po netu, da direkt z lastnikom rezerviraš. Mi smo tudi hodili prej po hotelih, lansko leto pa smo najeli apartma na Viru za celo sezono, enako smo naredili letos. Poglej malo apartmaje na Viru, tu dobiš dobre pa za ugodno ceno. Mi smo zelo zadovoljni. Boš pa za julij morala pohiteti! Če te kaj zanima pa me le vprašaj.
https://apartmajiugljan.wordpress.com/
Priporočam. Je na Ugljanu, umirjeno, pa še otroci imajo lahko čisto prosto.
Naša hiša v zalivu Nova na otoku Korčula bi vas mogla zanimati, nahaja se 15 metrov od morja in blizu plaže za otroke Vaš link
Forum je zaprt za komentiranje.