Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice APARTMA TIK OB MORJU

APARTMA TIK OB MORJU

Letos se bi radi dopustovali v Dalmaciji in sicer v apartmaju, ki naj bi bil tik ob morju (lastna plaža). Zanima, če kdo pozna kakšne apartmaje, ki so v Dalmaciji tik ob morju. Vesela bi bila vsake informacije.

Lep pozdrav!

Tudi jaz iščem, če kaj najdeš upam, da boš delila, obljubim, da ti ne bomo prevzeli termina 🙂

Tudi mene zanima apartma ali drugo bivalisce, po moznosti tik ob morju, brez gnece na plazi, plaza s senco, primerna za majhne otroke.

Tudi jaz se zanimam, ampak ne v Dalmaciji, ampak v Istri. Prosim za kakšno idejo! Hvala in lp

Jera.
V Istri se je meni najlepše zdelo v rabcu, če pač dobiš pritlične apartmane v tistem naselju. do plaže je skozi borov gozdiček 100 m. In krasen raj za otroke…
T.

Samo v Rabac ne. Bila letos in nikoli več.

Lp, Ali Baba

Moji sorodniki oddajajo apartmaje na Pagu, skoraj čisto nove in povsem opremljene, do plaže je pa kakih 100 m, in je zelo mirno – nobene gužve, ker je bolj mirna, neturistična vasica, tako da tisti, ki imajo radi mir in plažo skoraj zase, ne morejo prehvalit Jakišnice (to je kraj nekaj km severno od Novalje, tako da imaš kakih 10 min z avtom do Novalje, če hočeš npr. zvečer malo v “lajf” 🙂 ali po kakih večjih nakupih itd. Morje je zelo čisto in obstaja tudi par peščenih plažic, primernih za otroke.
Če koga zanima bolj podrobno, lahko pusti mail, pa mu lahko pošljem prospekt s podatki in slikami po mailu.
Lp, T.

Zelo bi bila vesela če mi lahko pošlješ slike in podatke na moj email: stef@butn.net

Hvala in lep pozdrav!

T. prosim za prospekt s podatki in slikami na: alja1310@email.si

lp n.

Meni tudi, prosim !
murcica@email.si

Še meni, prosim na jjemc@hotmail.com

T.
Lepo prosim še meni podatke, velikost, ceno in kako slikico na:
riccci@gmail.com
Kakšna je oddaljenost do peščenih plaž?
Hvala v naprej!
Lep dan

Še meni slikice na natasa.lojen@triera.net

Mestece Turanj pred Filip Jakovom in Biogradom. Obrnite se na njihovo lokalno agencijo Maresole travel, g. Petar Santini in mu povejte svoje zelje, sigurno kaj najde.

Zal nimam vec njegovega maila.

lpMetka

Pozdravljena T.,

ce lahko posljes informacije na zgornji mail, ti bomo hvalezni!

Lep dan!

SUzana

T.
Prosim če tudi meni pošlješ slike na catrina@email.si

HVALA

prospekte vam pošljem jutri, ker jih bomo še malo slikovno dopolnili, da si lahko pogledate še vse plažice v bližini, pa vsaj približno opremljenost apartmajev itd.
Lp

tudi jest se priporočam za vse informacije in material na mail:
skloka@email.si

tudi jest se priporočam za ves material

skloka@email.si

PROSIM ZA VSE INFO NA MAIL:
SKLOKA@EMAIL.SI

Lep pozdrav!
Vem ,da je že dolgo tega,ko ste hoteli od apartmaja tik ob morju informacije…pa bi vas prosil,če se še da ta naslov dobiti ga bi tudi jaz lepo prosil na erjavsek.bostjan@gmail.com

hvala 😉

Lep pozdrav!
Priporočam Istro, grem tja vsako leto
Vse informacije lahko najdete tukaj in cene niso drage
apartma tik ob morju

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close