Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice apartma/soba – Istra

apartma/soba – Istra

Mogoce kdo ve za kaksen naslov kaksnega
manjsega appart. ali pa tudi sobe za 2 osebi v Istri oz. Umagu oz. cim bljizje slovenski meji?
sem noseca, avgusta pricakujemo dojencka
pa si vseeno zelim takoj na začetku julija
se za par dni skocit na morje.

iscem tako namestitev kje bolj na samem oz.
z moznostjo lastne manjse plaze ker s takim
velikim trebusckom ne bi se rada glih kaj prevec kazala na javnih plazah.

hvala za nasvet in pomoc

lp

Ja. Idi VEN iz Izole v smeri Belveder. Hitro po tistem ko bo tabla IZOLA PREČRTANA boš vidla na desni strani ceste eno tablo za apartmaje. Potem se peljes enih 20m levo v breg, potem pa je mozno it levo in desno – ti gres levo. Prides do enega ovinka ki gre dol v desno, mislim da je tam naslov Pod vinogradi 5 al nekaj takega. Privat apartma, 3500 na osebo na dan:) Jaz sem bil pred par dnevi tam za 2 nočitvi s punco za 14k – za moje pojme smesno poceni, ce gledas da bi dala za SOBO (ne apartma!!!) na Belvederu 28.000 – ti so bolani. Not mas pa tud TV ce ga rabis:)

V Umagu jih je pa vse polno, se preden prides prav v mesto, ob cesti kar en zraven drugega. 15-40 eurov na noc po osebi.

Kolk je pa kaj plaza za kopat oddaljena, priblizno ce ves, telefona pa verjetno
nimas a ne ?
vseeno hvala za informacijo

Plaža je kar fajn oddaljena, nimas na dosegu roke:) Bi blo treba z avtom ker pes po tisti glavni prometni cesti ki vodi do Belvedera jaz ravno nebi hodo;) Telefona not ni, so pa TV, kopalnica ter štedilnik na plin in elektriko. Pa dokaj nova oprema je, ni neka stara šara. Drugač ti pa predlagam kar se tiče Umaga naselje Katoro – Polinesyja apartmaji. Kak je s cenami pa pri najboljsi volji ne vem – ko smo se mi z druzino hodli je blo kar poceni.

spodaj je povezava do apartmajev v poreču. tukaj sem že enkrat bil in bilo mi je všeč.
http://users.volja.net/marina32/index.htm

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close