Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice apartma, prikolica za 1. maj – Hrvaška

apartma, prikolica za 1. maj – Hrvaška

Ali kdo oddaja ali pozna koga, ki oddaja apartmaje ali prikolice na Hrvaški obali. Smo 3-članska družina, šli bi za 1 teden, za prvomajske praznike.
hvala, branka

Mi imamo prikolico v Istri. Je za 4 osebe, tako da če Vam to ustreza, se oglasi.

urša

Mi lahko poveš več, kje v Istri, kako je s vodo, senco, (imamo 1letnico), kako je splažo… Me pa zelo interesira, tako, da se kar priporočam
branka

Mi imamo prikolico v Rovinju,v bližini je super plaža za otroke mivka,bazen,super teren za sprehajanje….če ta zanima se javi.Tel:041 481 910

Prikolico imam v Vrsarju. Zelo velik kamp, približno 10.000 ljudi gre vanj.
Prikolico imamo postavljeno na parceli. Poleg prikolice imamo še baldahin. Na parceli sta tudi zaprta kuhinja s tekočo vodo (opremljena kuhinja) in stranišče s tušem (topla voda). Oboje je narejeno iz salonita. Tudi nad prikolico, baldahinom in nad mizo pred baldahinom je salonitna streha, tako da je pred prikolico več ali manj senca, razen zjutraj pri zajtrku, skozi živo mejo pokuka na obloženo mizo sonček.

Plaže so zelo urejene, je tudi en del urejen posebno za otročičke, mi naša dva vedno tja vozimo. Plaža je iz prodnatega peska, na plaži so avtomobilčki za majhne otroke, da se vozijo, peskovnik, gugalnice. Sicer je 5 minut hoje do plaže.

Če ste še vedno zainteresirani, sporoči.

Urša

Ojla Urša, dobro se sliši, kakšna pa bi bila cena? Drugače mi napiši telefon, ali pa mi ga pošlji po e-mailu
TinaO tebe bom tudi poklicala
Hvala obema, lep dan, branka

Za ceno pa še nisva nič razmišljala, kajti običajno prikolice ne oddajava, ker ni bilo povpraševanja.
Običajno je interes bolj za poleti, takrat je pa skoz zasedena. Za 1. maj pa bi bilo možno.
Za ceno se bomo skupaj dogovorili, ne bo nič pretiranega, saj vse kar bova dobila bo v plus, glede na to, da običajno takrat prikolica sameva in ni nobenega dohodka.
Malo še razmislita, pa se ti v ponedljek javim kako in kaj sta se odločila. Pa točen termin (od kdaj do kdaj) mi prosim do ponedeljka sporoči.

Lep vikend

Urša

Ojla, šli bi 26. 4 in bi bili do 4.5., skratka kakih 9 dni. Moja tel.št. je 041/226 554
branka

pOZDRAV,A ZA POLETI PA IMAŠ VSE ZASEDENO? Kakšna pa je cena?

Poglej na http://www.enka.si

Neja, če želiš ti lahko tudi jaz ponudim prikolico v Finidi, to je par kilometrov od Umaga . Je manjši kamp, v večini so Slovenci nekaj je Italjanov in nekaj Avstrijcev . Prikolica je od morja oddaljena 30m je v senci in imamo lepo urejeno. Možnost imaš zažariti na plinskem žaru , v kampu je tudi igrišče za otroke, trgovina ,ki je last Slovenca ter lahko temu rečem privilegij , da ni potrebno zaklepati in zapirati prikolice ker so v glavnem sami pavšalisti in se za enkrat ne krade. Cena v sezoni je 30 eur. Će te zanima ali kogar koli drugega pokličite 031 84 35 35

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close