Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice apartma ob morju

apartma ob morju

Ima slučajno kdo kakšno priporočilo za apartma (dva odrasla in en otrok star dve leti in pol)? Mora biti v neposredni bližini plaže primerne za otroke pa teraso al pa večji balkon mora imet. Kraj niti ni tako pomemben. Vem, da sem za dobre in ugodne apartmaje v sezoni pozna, ampak probat ni greh.:-) Saj je ful ponudb, ampak bi raje kaj preverjenega.

Posredujte svoj meil na moj naslov
rumenacenter@gmail.com

Priporočam St. Tropez (Francija). Vožnje je 9-10 ur.

Bili smo lani (2 odrasla in otrok 2.5 let) v mesecu juniju, ko so cene dokaj sprejemljive in bilo je za čisto 10. Hišice so dobesedno na plaži (sviž) in za otroke je res fenomenalno.

Evo še link za lažjo predstavo: http://www.tiki-hutte.com/

Lp!!!

Jaz ti priporočam, da greste v Bora Bora, zelo lepo je tam pa v juliju ni tako drago.

@vAx
Glede na to, da se tvoj bolan komentar nanaša na mojega, ti sam povem da prvo mal poračunaj, potem pa blebetaj.

Jst sem bil lani Tropezu in v juniju je najem hiške znašal 540 € (4 osebe) oz. 740 € (6 oseb). Stroški prevoza (bencin + cestnine) nanesejo cca 300 € v obe strani (z avtom ki kuri 9 l/100 km), če imaš pa bolj varčen avto ki kuri 5-6 l, pri prevozu privarčuješ še 80-90 €.

Za primer poglej samo Istro, kakšne so cene v juniju za apartmaje / 4 osebe (Sol Polynesija Umag 686 €, Stella Maris Umag 693 €, Astra poreč 487 €, bungalovi Kanegra 595 €, apartmaji Savudrija 609 €, Istrske vile Umag 1.100 €, Amarin Rovinj 846 €, Rubin Rovinj 764 €, Pula 406 €….itd.)

… zdej mi pa ti povej kam se bolj splača it???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close