Apartma na Rogli
Kmečki turizem je bolj na samem blizu Zreč (peš cca 10-15 min). Sobe so urejene in nekaj let so tudi dobivali (verjetno še dobivajo) nagarde za najlepše urejen kmečki turizem, slovijo pa tudi po dobri domači kuhinji.
Več o tem si poglej na tem naslovu http://www.slovenia-tourism.si/urska
Hiška zeleni apartma je v Zrečah vendar ne čisto v centru, temveč na hribčku pri gozdu iz ceste se vidi, imajo pa te lastniki tudi prav v centru Zreč še neke apartmaje. Pri njih pa lahko kupiš tudi karte za bazen, ceneje seveda in verjetno tudi za smučanje. Našla pa sem tudi njihovo vizitko in ti bom prepisala njihove podatke samo za telefone ne vem če še držijo:
Zeleni apartma
Ošlak Anton, Loška gora 39, Zreče
gsm:041 218 237
03 / 5760332
Mi smo jih takrat našli na internetu, ker imajo tudi svojo spletno stran, spletnega naslova pa žal se ne spomnim.
Upam, da ti bo v pomoč, mi smo bili zelo zadovoljni.
lp Nataša
Svetujem vam apartma v samostojni hiški, 50 m od hotela Planja. V hiši sta dva samostojna apartmaja 4-6 oseb in sta povsem prenovljena. Lokacija je zelo primerna za mlade družine, ker je čisto ob smučišču in ob hotelu (trgovina, športne ugodnosti,bazen,restavracija). Apartmaja imata ločeni spalni in dnevni prostor, satelitska TV, izreden pogled in mir. Če vas zanima pokličite 040 245 290.
Forum je zaprt za komentiranje.