Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice apartma na plaži

apartma na plaži

Ena velikaaa prošnja zame od vas, drage mamice…:-)
….kam na dopust????

….šli bi na Pag, ker tam še nismo bili……sedaj smo zadnje 3 leta hodili v prikolico k sorodnikom, v Istro.

…pregledala sem že vse možno…na netu visim vse večere že 14 dni…..ugotovila sem, da bi za nas prišli v poštev Vlašići, Povljana in seveda ŠIMUNI……smo namreč 4 članska družina (5 in 1 letni otrok)….

…imam kar velike želje…apartma z eno sobo in 3 postelje (mali bo imel s seboj prenosno posteljico), če se le da ne stopnice, torej pritličje, senca, dvorišče brez bližine ceste, plaža OK za otroke, mir…skratka apartma na plaži, ko bi lahko direkt iz morja stekla v hladilnik po sok…

…pa kaj če govorit kaj rabim, saj sem se zato oglaila na tem forumu, ker vem, da imamo vsi z otroci enake želje..

Torej, prosim za kako priporočilo in morebitni kontakt ali pa celo fotke za apartma na plaži na Pagu…

….pa vaše izkušnje prosim…
Hvala.

Straško,ne bo vam žal!

Mi gremo zdaj že drugo leto v Staro Novaljo. Super!
Hiša ima dva apartmaja za 4 osebe in enega večjega. Apartma za 4 osebe ima spalnico z tremi posteljami, kuhinjo – jedilnico ter kopalnico. Plaža je pribižno deset metrov od hiše. Naj poudarim da je to zasebna plaža.
Pa saj to ni edini tak apartma – v Stari Novalji so večinoma vsi tik ob plaži. PRIPOROČAM!

mi lahko PROSIM posreduješ kak kontakt..na moj mejl seveda….

Če mi daš svoj mail, lahko:)

Pa še glede termina – ponavadi imajo stalne stranke v juliju in jim kar v naprej rezervirajo, čene je pa kar prosto.

Lahko še meni? Na timot@email.si
Hvala!

darja.peter@gmail.com
HVALA..

Kako pa je kaj v Metajni, predvsem zvečer.Se je kaj za sprehodit oz. je tudi kaj za otroke, recimo kakšna igrala?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close