Apartma na Pašmanu – oddaja
Lepo pozdravljeni!
Če koga zanima apartma, iz lastnih izkušenj, super ponudba:
ŽDRELAC-OTOK PAŠMAN,
dvosobni apartma (60m2 + 15m2 terasa) za 5 oseb, v hiši ob morju, s prečudovitim pogledom na Zadar, Velebitsko gorovje in marino v Sukošanu.
V apartmaju sta dve sobi, kopalnica in kuhinja z dnevno sobo in izhodom na teraso.
Pred hišo je veliko travnato dvorišče s senco, parkirni prostor in žar.
Prosto do 30.07. i od 16.08.
Cena 55 EUR/dan, turistična taksa vključena.
Za rezervacijo je treba plačati 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} avansa.
Zelo primerno za družine z malimi otroki.
Otoka Pašman in Ugljan sta povezana z mostom, kmalu, ko pripelješ z mostu, je mestece Ždrelac. Tam je mir, ne dogaja se nič, to je bolj za spočiti se. Če pa želiš živ-žav, pa se zapelješ nazaj na Ugljan, v malo mestece Kukljica, nekaj stojnic je, pa napihljiv grad, pa trampolin, pa dober sladoled imajo.
Kontakt: Ksenija – mob: 00385 98 9152 391
Mi smo tam letovali zadnja tri leta in še bomo.
Tunizija – ???? Kakor za koga…. Mi smo se nedavno vrnili z Mauritiusa, bili v super hotelu, pa nam je to še vedno zelo lepo!
Senca je pred hišo, pod figami.
Klima – je ni, proti komarjem smo imeli za v vtičnico in je bilo ok. Klime nismo pogrešali, pa smo bili prejšnja leta v avgustu, ker ob morju ves čas malo pihlja.
Trgovinica pa je v bistvu kiosk, v katerem dobiš vse:-)))
Ja, dve ločeni spalnici in kuhinja z dnevno sobo.
Drugače pa: če ioščete luksuzni apartma, ga definitivno ne boste dobili za ta denar. Za ta denar pa je ta app SUPER!!!!
Ja, kakor za koga. Nekateri pač že desetletja ne dajemo denarja ljudem, ki nas žalijo in nas imajo za drugorazredne (v primerjavi z Nemci, Italijani,….). Zanje se sezona konča avgusta, septembra že vsi gledajo z belim in se jim ne da nič. Drugje (Grčija, Turčija, Tunizija, Španija, karkoli) te še konec septembra ali začetek oktobra pedenajo tako, kot da je višek sezone. In ja, je še veliko lepšega morja, kot je hrvaško.
Tisti ki hodimo na Pašman, vemo zakaj se tja vračamo. Tu ni luksuza, tu ni supermarketov, tukaj ni milijon kafičev, ni zabaviščnih parkov za otroke in tudi ni dogajanja zvečer.
So pa privat plaže, kjer imamo ljubi mir, ni drenjanja in se ne počutimol kot sardelice, apartma 20m od morja, za majhne otroke je res super, meni pa tudi ker mi ni treba vsako sekundo na otroka pazit, da ga ne kdo pohodil. Tukaj si zares naredim odklop za dušo in srce.
Forum je zaprt za komentiranje.