Apartma na Korčuli
Konec junija gremo na Korčulo, otroka 5 in 11 let. Lani smo bili na Hvaru v majhni uvali, 2 kamniti preurejeni ribiški hiši, sonce in morje in mi in ničesar drugega. Letos iščemo nekaj podobnega na Korčuli, no, lahko je malo več hiš, vsekakor pa bi radi nastanitev zelo blizu plaže, nekaj zaradi otrok, da jih vidiš s terase, nekaj zaradi majhnega gumenjaka, ki ga ne bi radi vsak dan pospravljali. Vem, da lahko naslove izbrskam na internetu, na agenciji, kljub temu bi rada slišala nekoga z lastnimi izkušnjami. Aja, še to. Zelo radi bi polpenzion. Gazdarica na Hvaru je lani pripovedovala, da je vedno manj domačinov pripravljenih kuhati, zato raje samo oddajajo apartmaje. Mi bi pa le raje polpenzion, sploh če je nastanitev oddaljena od naselja. Ne bi se rada z avtom vozila v trgovino.
Hvala vnaprej. Če koga zanima, na mail posredujem naslov iz Hvara.
lp tora
Kolikor vidim, bi vsi samo radi naslov iz Hvara, mojega naslova za Korčulo pa ni. No, saj je še zgodaj, verjamem, da se bo našla dobra duša in mi še pravočasno posredovala kakšen naslov na moj mail. Gledala sem po internetu, v glavnem so samo apartmaji, vsi opisi pa so prekleto podobni. Res upam, da bom dobila naslov “iz prve roke”.
Naslov za Hvar bom poslala vsakemu, ki mi piše, četudi včasih traja nekaj dni, odvisno od računalnika. Zraven bom dodala daljši opis, da me potem ne boste preklinjali. Vsak si namreč malo drugače predstavlja, kaj je fantastičen dopust.
Lep pozdrav, Tora
Forum je zaprt za komentiranje.