Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice apartma Dalmacija, ob morju,plaži

apartma Dalmacija, ob morju,plaži

Hojla.

Ja, že! 🙂 Čas za boljše apartmaje je tu.
Iščem apartma na sami plaži oz.ob morju tako, da hhako sediš v senci in hladu ter opazuješ otroke, ki se kopajo.
Lokacija je vseeno kje, le Istra ne -vzhodna.
Tudi jaz rada kavo spijem zjutraj z nogami v morju….
Vem, da obstajajo taki kotički, toda ne najdem na netu nič podobnega.

Mobilne hišice več ne pridejo v poštev, ker jih imamo tri leta dovolj:) Je pa uživanje točno takokot bi zdaj rada apartman.

Torej? Bo mi kdo kaj namignil? Prosim in en velik HVALA.
Sandra

No to pa tud mene zanima :).

Kje v mobilnih pa ste bili do zdaj?

Tudi mi smo bil že večkrat v hiškah – Njivice, Galeb Omiš, Autokapm Rožac,Stobreč,Straško.
Povsod prva vrsta na super lokaciji. Letos gledamo Šimune.

A Rožac ima tudi mobilne? In kje od naštetega vam je bilo najlepše?
Jaz gledam kamp Dole – Živogošče, Makarska riviera.

Sva bila pa kar nekajkrat v Šimunih. Lep kamp. Edino kar me moti je to, da ne moreš nikamor peš, razen sprehod po kampu in pa mačke!! Full potepuških mačk je bilo. Upam, da so to uredili.

Pozdravljeni,

Z druzinico ze nekaj let prezivimo dopust na Otoku Ugljan v zelo lepem apartmaju, kjer se resnicno spocijemo in uzivamo. Druzina, katera ima te apartmaje je zelo gostoljubna in prijazna, dajo nam se domaco zelenjavo iz njihovega vrta in res lepo skrbijo za nas. In je tudi blizu morja, kjer je lepa plaza in bar na plazi. Tudi poleti ga spet pihamo tja, trenutno se grejemo na Tenerifu, vendar ni je cez nase Dalmacije in brez nje ne gre.

Spletna stran je http://www.stoccocastle.com, lahko pa vam tudi jaz pomagam urediti, ker sem tam ze domaca in mi lahko pisete na mail monique.mistique@gmail.com.

Lp

“apartma iščem že”… zdaj sem se spomnila na enega, sodelavka že nekaj let hodi tja.
Pag, Stara Novalja. http://www.lunin.net/novalja/galerija.html

Pozdravljeni!

Tudi mi že iščemo app, sem prvo imel v mislih Brelo, sem že kontaktiral nekaj app-ob morju in nisem moral verjeti, da so že tiste top lokacije oz app zasedeni!!
Novembra? kakorkoli že sedaj iščem naprej, dobrodošel vsak namig iz vaše strani…
Iščemo pa res app ob morju, najraje dalmacija, obvezno terasa, ena ločena spalnica, ter dovolj sence na plaži, oz plaža primerna za otroke…upam, da nam uspe najt kaj takšnega…

dejan.mb,

tudi jaz gledam za app čim bližje plaži in da je senca na njej. Po slikah sodeč je le-te veliko v Živogoščih, Makarska riviera. Poglej malo za app.

http://www.smjestaj.com.hr/ugljan/apartmani-gvardiol/

http://www.smjestaj.com.hr/ugljan/villa-eden-preko/

za otroke, mali raj….od kar smo bili na tem otoku, na tej plaži se vračamo 2x na leto
Komaj čakamo junij

Plaža Jaz…….

Pri nas,……letujete v teh app na povezavi? vse skupaj ne zgleda slabo….kako pa je kaj z senco na plaži? plaža je mivka? kako pa kaj okolica? imaš kam zvečer? vem malo sem zagnjavil…

plaža je mivka….200m hodiš po vodi, ki je do pasu…na plaži je sence ogromno, je tudi mivka za otroke, da se lahko igrajo no tam je bolj malo sence….
mi, ko smo bili avgusta je bilo nekaj dogajanja…
app gvadriol…takoj na levo imaš plažo, kamenčke priplavaš lahko do malega otočka,globina vode 1,5m..na desno imaš pa plažo Jaz, ki je raj za otroke in nas odrasle:-)
villa eden je pa nekje na sredini plaže…dobesedno stopiš ven in čez 3m si v vodi…cenovno je razlika…ti so v sezoni 130€
gvardiol pa 100€…spet odvisno od velikosti….mi smo bili lansko leto spodaj v app in smo dali 60€…pogled na morje, terasa velika, senca…noter je kuhinja z posteljo in tv, potem je spalnica,ki lahko postaviš prenosno posteljo ali kako napihljivo blazino..nam je bilo super in se vračamo..od Zadra do tja je 15min trajektne vožnje in od trajekta do tja 2minuti…imaš pa vse v bližini

Ok a je terasa v tistem app v pritličju ograjena ali kako to zgleda, ker na netu najdem ravno 3 slike tega app…sprašujem pa zato, ker imam dva mala otroka in posledično niti kavice ali pirčka nebi mogo v miru spit 😉 ja res se sliši fajn no…

dejan.mb,

še tukaj poglej:
http://www.brela.com/vilovic/

mi imamo 3 male otroke…6,3 in 1leto pa sem lahko kavo spila v miru:-)..sevede je ograja, ni pa zdaj čist zaprta, ko balkon, ampak tukaj greš po parih stopnicah dol, mi smo kar stol nastavili tja, pa je bil mir…

Glede Brele…zgleda lepo, definitivno z malimi otroci nimam kaj iskat 2 m greš v vodo pol je pa že kar globoka…dokler so mali bo ta destinacija ok, pa še senčka je…pa za otroke mali raj….
naj še kakšna kaj napiše……

amor- ta vila je čez poletje že polno zasedena 🙂

Ja sicer na Ugljanu še nismo bili, me mika, pa cena je res ugodna-tega app gvardiol..ja saj itak vedno se nekak znajdeš ne, glede otrok, da imaš malo svojga miru,…:-)
V Breli še nismo bili…pa cene so malo visoke…trenutno imamo rezerviran app, res lep, blizu plaže, super lokacija-120€/ dan…imam en teden časa, da plačam akontacijo, tako da še malo oklevamo..:-)
Se pa tudi z app Gvardiol nekaj dogovarjamo, tako, da čez par dni bo odločeno 🙂

Pri nas- a drži, da imaš tam na ugljano nek trajekt oz katamaran..baje je 1 km od app,.se lahko za drobiž pelješ do Zadra- tako so mi dejali lastniki app….

Dejan…bi te lepo prosila za link do tvojih apartmajev. So kje bolj na samem ali na gradski plazi? Guzve ne maramo. Vrbancic.tatjana@gmail

ja res je trajekt odaljen cca 1km od app….in greš lepo peš gor, v Zadru dol in si direkt v starem jedru gor, greš na tržnico, kjer je ceneje kot na otoku…
Kdaj pa greste……a mislite v zgornji app tist ta velik?

Ja tist app v Breli, ki je ena link posredovala je za par let zaseden v sezoni..

Pri nas-kako pa so kaj lastniki? Mi imamo na voljo datum od 1.8. App 2+2 tist v nadstropju… mi je lastnica na mail poslala kjer si lahko ogledam slike.. je pa nemška stran, kjer imajo navedena samo dva app…zaj pa nevem ker na tvoji povazavi oddajajo 4 menda… jaz sn malo skeptičen samo ker nisem prepričan kaka je plaža, ali je dovolj sence, ker mam dva malčka… a tisti del ki je v senci je beton al trava, pesek? Ter ali so trgovine v bližini, pa kak to zgleda zvečer, se sploh kaj dogaja v Preku? Saj nismo tolk zakomplicirani sam preveč na pamet mi ni za it…:-)

senca je cel dan,plaža je beton,voda mivka…imaš ležalnike na plaži lesene, mi smo avto parkirali in ga nismo rabili..trgovine vse na kupu od app cca 300m ….
lastnica ima 2 app in sin ima 2 app…

Zvečer so vsi kafiči polni, restavracije polne, imaš tudi koncert kakega njihovega pevca….lastniki so zelo prijazni, sploh gospa in gospod, Martin je tudi zelo prijazen, zraven pa odajajo še padoline, pa čolniček:-)
Tist app,ki ga vam ponuja ima čudovito teraso, jaz čakam na potrditev, ker imajo kar stalne goste po par let…mi smo bili lansko leto prvič, smo imeli srečko, ker je eden odpovedu

Pri nas, vi ste tudi rezervirali pri gvardiolu?
Mi smo ravno danes, tako da lahko sedaj mirno čakamo poletje 🙂

kater termin greste…Koliko stare otročke imate

Gremo od 14.-24.8. Smo se pa odločili za velik apartma 4+1. Punci sta stari 3,5l in 1,5l. 🙂

mi gremo pa 9.8 že domov…zgrešili se bomo….punce bota pa uživale…pa ne pozabit na lopatke, kanglice in grabljice za punce…
Sporoči, kako ste se imeli….
Lp

Če pa še kdo ve za kako lokacijo ali ima kake slike plaže, pa kar v to temo, da bomo vedeli kam drugo leto, ali pa kasneje…
Vsake izkušnje so dobrodošle tako dobre, kot slabe….

A še vedno vsi dopustujete ob morju, nam pa odkar smo prvič kampirali v gozdovih ob rekah morje sploh ne diši več. Sprva smo kampirali ob reki Nadiži, ki je izredno lepa in primerna za kopanje, letos gremo drugo leto zapored sem http://prileju.si/apartma-bovec/[/url], ko še nisva imela majhnih otrok je bilo kampiranje bolj vznemirljivo, z otroci pa je lažje iti v apartma.

Dogaja se polno, lahko se kopaš, hodiš na pohode, kolesariš, obiskuješ turistične kmetije, roštiljaš ob dolgih poletnih večerih pod gorami, kaj češ še lepšega kot vsako leto isti prizori na morju v kampu polnem nemcev in ostale gužve.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close