Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice apartma čisto ob morju

apartma čisto ob morju

Oddajajo se apartmaji v Vodicah pri Šibeniku, so urejeni, nahajajo se 5 minut hoje do morja. za slike in več informacij pišite na: apartma.morje@yahoo.com

Dixi, tudi jaz se priporočam za slikice in vse potrebne info glede apartmaja v Stari novalji. Hvala. Lp!
utrinkica@gmail.com

Pozdravljeni,

tudi jaz bi prosila za kontakt apartmaja v Sukošanu.
spelyk@gmail.com

Hvala!

Dixi, prosim za slike in podroben opis na miran.imp@gmail.com . Hvala

Prost termin za apartma na Pagu v Stari Novalji ob morju je še 2-9 avgust, vikend 15-18 avgust, in od 29 avgusta ostalo je zasedeno. Miran danes ti pošljem na mail slike apartmaja in plaže ter podroben opis.

Mogoče pa bi koga zanimal apartma na OTOKU OLIB-u.
Miren kraj, malo turistov, Dva apartmaja en 3+2 in en za 6+1, oba klimatizirana, velika pokrita terasa s kaminom, tudi domačin ti pripravi kakšne ribe ali hobotnico izpod peke…

Informacije: dejan.ravs@gmail.com

Mi smo bili tule: http://jadran.palmaholidays.si/
hiška je dobesedno 10 metrov stran od obale, plaža je sicer betonska, imajo pa tudi bazen. Letos piše da je še internet.

Tudi jaz lepo prosim za kontakt lastnikov apartmajev s Sukošanu. Hvala!

Mail: ancykosmac@gmail.com

Živijo Dalmacija,
lepo in prav, da pomagaš. Le firbec me je, a ste letos uspeli dobiti “svoj” apartma, glede na povpraševanje?

Pozdravljeni!

Prosim za več inf. za app. v stari novalji.
breda.macek@kabelnet.net

Breda, danes zvečer se vračam ,vam pošljem jutri slike apartmaja, plaže ,lokacije in podroben opis, ter proste termine

Za vse, ki iščete apartmaje blizu morja ali na sami plaži, robinzonade – hiške na samoti, kliknite na povezavo:

Apartmaji na Hrvaškem[/url]

ali obiščite tudi njihovo FB stran, kjer dnevno objavljajo zanimive ponudbe “robinzonad” in nastanitev tik ob morju!

http://adriadatabanka.si - Apartmaji na Hrvaškem https://www.facebook.com/SammyTravel.si - Turistični aranžmaji

Pozdravljeni!

Lepo prosim za kontakt lastnikov apartmaja v SUKOŠANU. Imamo osemletno deklico na invalidskem vozičku in glede na slike sem mnenja, da bi lahko to bilo za nas dostopno tudi z invalidskim vozičkom. Hvala.

irena.prasnic@gmail.com

Mi app že rezerviramo takoj po novem letu…Tudi letos ga bomo….
Lp Vesna

imejte svoj lastni apartma
http://MegaStoon.Com/1/?share=228974

Oddam apartma in samostojno hišo na otoku Pašmanu.

Samostojna hiša je za 4-6 oseb. Spodaj je kuhinja z jedilnico in dnevnim prostorom ter kopalnico in izhodom na teraso. V zgornjem nadstropju pa se nahajata dve ločeni spalnici z izhodom na balkon.

Od plaže je oddaljen cca 70m, od otroškega igrišča 20m in od centra mesta cca 100m, kjer se nahaja tržnica, ribarnica, 2 mesnici, 2 trgovini, ambulanta,lekarna skratka vse kar potrebujete.

Na plaži se nahaja peskovnik z mivko.
Plaža sama pa je betonirano peščena s plitvino, kar je primerno za male otroke.

Več informacij na: zizek.tina@gmail.com

Prosim, za naslov za apartma v sukošanu.HVALA.matej.nemec9@siol.net.

Mi smo prav danes rezervirali. Gospod Ante nima spletne strani, sem pa videla slike od dalmacije, ki nam je povedala za ta apartma. Torej ni drugega kontakta, kot pa telefonska številka, ki jo navajam spodaj.

Bi pa prosila koga, ki je v tej hiši dejansko bil, za mnenje. Povsod vidim le veliko zanimanja, nisem pa našla še niti enega komentarja, ki bi povedal kako je tam. Če kdo, ki je tam bil to bere, prosim za oceno.

SUKOŠAN -APP… 00385 98 888 557

Zdravo.Tudi jaz bi prosila za kontakt apartmajev v Sukušanu in na Pagu prosim.Mail: beti.gracner@gmail.com

živjo,prosim te,zanima me apartma ,ki je čisto blizu morja v Sukošanu.A mi lahko pošlješ tel.in kakšne slike.Hvala in L.P

Dopustnica,
prosim te, če se mi lahko javiš, ker me zanima glede rezervacije za apartma, katero ste že naredili.
Hvala!

jure5791@gmail.com

Na tej FB strani pa objavljajo vsak dan ponudbe hiš in apartmajev na Hrvaškem, ki so tik ob morju – morda bo pa za koga tudi zanimivo…

Dopustnica………….Kaj vas zanima,glede Sukošan-a……Mi tam dopustujemo in jaz sem dala na ogled app,kjer mi dopustujemo….
Kdaj greste dol,mogoče se vidimo:-)

oddajemo apartmaje u Prižbi na otoku Korčuli, 20m od mora, javiti se na osobab@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close