Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice apartma čisto ob morju

apartma čisto ob morju

Pozdravljeni,

že nekajkrat sva bila na robinzonskih počitnicah(kornati,Žižanj) pa je bil to za naju enkraten dopust.
Sedaj pa imava otroka starega 3 leta pa bi raje poiskala kak prijeten apartma na hrvaškem.
Mobilne hiške so super ampak predrage.
Iščeva apartma čisto ob morju(da ni ceste vmes),da je kaka plaža spredaj dostopna vsaj na kakem delu za otroka.Kamin na terasi,ter bolj moderno opremljeno(ne luxsus ravno).Obvezno pa morajo imeti dostop do interneta ter če je možnost,da ti tudi lastnik skuha kako kosilo ali pripravi večerjo.
Nekje do Šibenika najdalj.
Vesela bi bila kakršnega koli predloga ,kontaktov oz.vaših iskušenj z najemom apartmajov tik ob morju.
Če pa se želi kak par nam pridružit lahko skupaj najamemo kako hiško ob morju oz.oddaja apartmaje in si želi prijetne družbe.

Lp.

Lp.Aleš

Hvala Anita…bom prečekiral…še kakšen predlog bi prosil bolj divjo varianto….morje,terasa z žarom,seveda ob morju…mogoče kak predlog da je kje na koncu kakega zaliva…lp-Od Istre do Splita

še kakšna glasbena želja, da ti vsak večer en podoknico za lahko noč zašpila mogoče ali kaj takega? me prav zanima, če ste pripravljeni za tak apartma tudi primerno plačati???
mater mi greste na jetra, samo se preseravate, noben ne bi naredil niti koraka do plaže, hujši ste kot invalidi. kako bi pa zgledalo, če bi VSE apartmajske hiše stale direkt na plaži???

Mi to dobimo v Sukošanu…Nimamo pa interneta,ker ga na dopustu ne rabimo…
Kuhamo si sami ali hodimo ven jest….Ribo nam lastnik ulovi in prinese……….
Hiša ali app se odajajo čez celo leto….Za otroke je res idealno……..
Če koga kaj zanima,naj mi pusti kontakt

A tule si pogledal apartmaji Hrvaška

Če malo pobrskaš se najde kaj pametnega, pa še poceni, ker ni preko agencije. Če lasnik nima oddano, ti bo tudi spustil ceno…

živjo,prosil bi za kontakt za tale apartma v Sukošano…mail:ales.smav@gmail.com…lp

Pozdravljeni

Tudi jaz bi prosila za kontakt za tale aprtma v Sukošanu. Moj naslov je sandra.bizjan@gmail.com
Hvala in lp

Tudi jaz bi prosila več informacij oz. kontakt za ta alartma v Sukošanu. alma.cascas@gmail.com
Hvala.

Tudi jaz bi prosila več informacij oz. kontakt za tale apartma v Sukošanu. mateja.doberlet@gmail.com
Hvala.

Jaz bi tud prosil za več info o apartmaju v Sukošanu
dushan75@gmail.com
Hvala!

Tudi jaz bi prosila kontakt za apartma v Sukošanu
tina.matura@gmail.com

Jaz se vsem opravičujem,ker ni bilo časa,da bi pogledala sem gor….
Že pošiljam maile
Lep sončen dan

Zdravo!
Tudi jaz bi prosil za naslov v Sokušanih – matjaz.hudobivnik@gmail.com

Tudi jaz bi prosila za kontakt apartmaja v sakusanu, pa kake slikce ce je moznoh

Petra.horvat8@gmail.com

Pozdravljena,
tud jaz bi prosila za kontakt. neva.grabrovec@gmail.com.Če je možno kakšno slikico. Hvala in lp

Pozdravljena,

A bi bilo možno poslati tudi meni naslov apartmaja v Sukošanu.
Že v naprej se ti zahvaljujem.
kontakt: mojckap@gmail.com

Vsem,ki se zanimate za APP v Sukošanu,bom poslala slikice v roku 1 tedna.Žal prej ne utegnem imam gnečo in,ko se malo umiri,pošljem….Oziroma bom dala kar tukaj kontakt in slikice…….
Lp

Hvala in lep pozdrav

No mi je uspelo narest album za APP v Sukošanu….
Vabim vas na ogled………..
Se opravičujem,ker ste toliko čakali….
Lp V………….

http://www.mojalbum.com/soncica31

Pozdravljeni,
tudi mi bi prosili kontakt lastnika iz Sukošanov.
Mail: sabina.koren974@gmail.com

Hvala in lp,
Sabina

Izgleda ful dobro! Hvala za ves opis in informacije soncica.

LP

----- [b]Potuj poceni z letalom:[/b] [url=http://poceniletalskekarte.si]poceni letalske karte[/url] na [url=http://bit.ly/10HJOpn]Poceniletalskekarte.si[/url]

Sabina!Pišite mi na zs v mojem albumu…..
lp

Pozdravljeni,

prosila bi vas za kontakt za najem apartmaja v Sukošanu,
moj mejl sasacavar@gmail.com.
hvala, lp

Saša

Sem vam odgovorila na moj album……………………
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close