apartma čisto ob morju
Pozdravljeni,
že nekajkrat sva bila na robinzonskih počitnicah(kornati,Žižanj) pa je bil to za naju enkraten dopust.
Sedaj pa imava otroka starega 3 leta pa bi raje poiskala kak prijeten apartma na hrvaškem.
Mobilne hiške so super ampak predrage.
Iščeva apartma čisto ob morju(da ni ceste vmes),da je kaka plaža spredaj dostopna vsaj na kakem delu za otroka.Kamin na terasi,ter bolj moderno opremljeno(ne luxsus ravno).Obvezno pa morajo imeti dostop do interneta ter če je možnost,da ti tudi lastnik skuha kako kosilo ali pripravi večerjo.
Nekje do Šibenika najdalj.
Vesela bi bila kakršnega koli predloga ,kontaktov oz.vaših iskušenj z najemom apartmajov tik ob morju.
Če pa se želi kak par nam pridružit lahko skupaj najamemo kako hiško ob morju oz.oddaja apartmaje in si želi prijetne družbe.
Lp.
Lp.Aleš
še kakšna glasbena želja, da ti vsak večer en podoknico za lahko noč zašpila mogoče ali kaj takega? me prav zanima, če ste pripravljeni za tak apartma tudi primerno plačati???
mater mi greste na jetra, samo se preseravate, noben ne bi naredil niti koraka do plaže, hujši ste kot invalidi. kako bi pa zgledalo, če bi VSE apartmajske hiše stale direkt na plaži???
A tule si pogledal apartmaji Hrvaška
Če malo pobrskaš se najde kaj pametnega, pa še poceni, ker ni preko agencije. Če lasnik nima oddano, ti bo tudi spustil ceno…
Pozdravljeni
Tudi jaz bi prosila za kontakt za tale aprtma v Sukošanu. Moj naslov je sandra.bizjan@gmail.com
Hvala in lp
Tudi jaz bi prosila več informacij oz. kontakt za ta alartma v Sukošanu. alma.cascas@gmail.com
Hvala.
Tudi jaz bi prosila več informacij oz. kontakt za tale apartma v Sukošanu. mateja.doberlet@gmail.com
Hvala.
Jaz bi tud prosil za več info o apartmaju v Sukošanu
dushan75@gmail.com
Hvala!
Tudi jaz bi prosila kontakt za apartma v Sukošanu
tina.matura@gmail.com
Zdravo!
Tudi jaz bi prosil za naslov v Sokušanih – matjaz.hudobivnik@gmail.com
Pozdravljena,
tud jaz bi prosila za kontakt. neva.grabrovec@gmail.com.Če je možno kakšno slikico. Hvala in lp
Pozdravljena,
A bi bilo možno poslati tudi meni naslov apartmaja v Sukošanu.
Že v naprej se ti zahvaljujem.
kontakt: mojckap@gmail.com
No mi je uspelo narest album za APP v Sukošanu….
Vabim vas na ogled………..
Se opravičujem,ker ste toliko čakali….
Lp V………….
Pozdravljeni,
tudi mi bi prosili kontakt lastnika iz Sukošanov.
Mail: sabina.koren974@gmail.com
Hvala in lp,
Sabina
Forum je zaprt za komentiranje.