Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice apartma 150/noč

apartma 150/noč

Znanci gredo v apartma, ki je čisto ob morju v srednji Dalmaciji. Apartma je novejši za 5 oseb. In me je vprašala če se mi zdi drago. Glede na bližino morja (svoja plaža) se mi niti ne zdi drago, vendar ne vem, če bi jaz bila pripravljena odšteti toliko za en dopust. Kaj pa vi?

Odšteto pred 12imi leti tudi že 300 eur na noč za apartma na Hrvaškem primorju (3 spalnice in 3 kopalnice). Je bilo upravičeno.
Na Hrvapko ne hodimo več, damo pa tudi po 150-250 eur za eno sobo ali pa apartma za 4-6 po evropskih, ameriških, kanadskih mestih. Noben problem. Upravičeno, zakaj. Vendar: če rezerviramo naprimer 1 teden pred prihodom.

Če pa rezerviraš, planiraš in plačaš naprimer par mesecev prej, se pa cena zagotovo prepolovi. Bližje kot je koriščenje, dražje je.

Ne, toliko ne damo niti pozimi za novejši apartma na smučišču.

ne vem….pri meni je ravno obratno…..bližje odhodu na dopust, ceneje dobim….še najceneje kar na kraju samem…

ne vem….pri meni je ravno obratno…..bližje odhodu na dopust, ceneje dobim….še najceneje kar na kraju samem…
[/quote]

Ja, saj – tudi to noben problem, zamo tudi to :)))

Samo včasih se ne moreš ravno padalca it – z dva še, za 6 pa malce težje, sploh v kakšni sezoni. Pa ne Hrvaška, da ne bo pomote.

če si dovolj avanturista, se da vse…..je pa recimo z majhnimi otroki malce manj prijetno iskanje, se da, ampak tu se strinjam, da je mogoče fajn v naprej vedet kako in kaj…..poznam pa tudi ljudi, ki vedno in povsod gredo na blef in jih je 10 v skupini……so spali tudi po dva dni že v avtu, ker vsem gospem ni bilo nekaj po godu…..domov pa nikoli niso prišli predčasno.

Če bi nas bilo 5 in če bi hotela imet v Dalmaciji dober apartma s svojo plažo in seveda če bi mi finance to dopuščale, bi plačala tudi toliko, če bi bilo treba.
Ker pa sva samo dva in nama morje niti slučajno ni (glavni in edini) cilj dopusta, sploh pa ne hrvaško, in ker redko dopustujeva v apartmaju na enem mestu, se mi zdi 150 evrov ogromno. Sploh ker sva imela apartmaje (krasne, res ne ob plaži, ampak v mestu) recimo na Siciliji, v Španiji, na Portugalskem … za cca 400 evrov/teden.

Odvisno od kriterijev. Če nisi ravno izbirčen, boš dobil tudi tako. Zame najboljši apartmaji tik ob morju s privat plažo pa so zasedeni tudi celo leto vnaprej. Dobiš še kje kaj prostega konec junija, kasneje niti slučajno. Je pa meni 150 EUR veliko. Jaz dam navadno največ 70 EUR za apartma tik ob morju, klimo, wifi, dve spalnici in veliko teraso (Južna Dalmacija z otoki). Ampak to je cena sedaj, ko še ni glavna sezona. Avgusta je blizu 150 EUR, pa je vseeno vse zasedeno. Tako da to na blef deluje samo pri tistih, ki niso izbirčni in so oddaljeni od morja. Za apartmaje in hiške ob morju je potrebna rezervacija ali pa veliiika sreča.

Za Hrvaško niti v sanjah ne dam tega denarja. Za kakšno drugo destinacijo, ki je tega denarja vredna, pa brez problema. Dopust je samo 1x letno in ne hodim tja šparat

Jaz tudi ne dam toliko ne za Hrvaško ne za katero koli drugo državo. Noben apartma ni vreden toliko. Bi pa bila hiška nekje ob morju čisto na samem. To pa še gre, čeprav dobiš to tudi za nižjo ceno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close