Aparat za peko kruha
Imam skoraj 15 let star kruhomat.
Notranja posoda in gnetilka sta prevlečeni s teflonom, ki se je začel “mehurjat”, zato je ne želim več uporabljati.
Glede na to, da nova posoda in gnetilka staneta skoraj toliko kot nov kruhomat bom raje kupila nov aparat.
Malce sem pobrskala z iskalnikom in sem našla post (pa izgubila tudi), kjer je nekdo prodajal parkrat uporabljen kruhomat, kupljen v Merkurju.
Pozabila sem znamko, zamudno je pa spet brati vse tiste poste, ki jih je ogromno.
Če tole bere tista, ki je aparat ponujala v prodajo, naj se prosim javi, ker bi se lahko kaj zmenili!
Hvala in LP,
NatašaH
jaz imam Clatronicovega iz Merkurja, pa je bomba! Mislim da je bil okoli 50 eur.
A da so te posode tako zelo drage? Kje jih pa sploh lahko kupiš oz naročiš? Ojoj, tej se ti pa res bolj splača kuupit novga, pa imaš garancijo pa vse.
Samo v Mercatorja ne idi, ker meni so tam prodali 2x zaporedoma starega uporabljenega, v enem je bil celo plesniv kos kruha. Pol sem pa tak popenila, da so mi brez težav vrnili denar in sem takoj šla v Merkurja in sem zelo zadovoljna. Tam je original zapakiran, je varnostna nalepka čez čez škatlo.
Moj aparat je že tako star, da ga sploh ne delajo več. LG 210cl – nekaj takega.
Takrat se jih pri nas še sploh ni dobilo. Našla sem ga v nekem nemškem conradovem katalogu in so mi ga v Slovenskem Conradu prijazno uvozili po naročilu. Bil je strašansko drag. Samo to vem!
Sedaj, ko se mi je začel teflon v posodi in na gnetilki luščiti, sem poklicala Conrad in so se pozanimali za razervne dele. Cena posode za ta model je 60€, gnetilka pa 20€
Najprej me je napadla “ekološka miselnost” in sem hotela kar naročiti, ko sem pa pomislila, da mi lahko v kakšnem letu crkne tudi kaj drugega (glede na starost aparata), sem si premislila.
Praviš, da je Clatronic OK.
Bo očitno treba vzeri kar pot pod noge :))))
Clatronic stane okrog 65 EUR, v Big Bangu ali mercatorju. Če pa želiš drag aparat, sem pa včeraj videla v Harvey Normanu Panasonica za okrog 180 EUR. je sicer res, da je na testu zveze potrošnikov dobil med vsemi testiranimi najboljšo oceno, pa izgleda tudi super, mislim kvaliteto izdelave in to. A zame je to vseeno preveč denarja. Sem bila z mojim žal onemoglim severinom čisto zadovoljna dolga leta, pa niti slučajno ne stane toliko. Tako da jaz si bom kupila nekaj v rangu 50 – 65 EUR.
Imam Clatronic z dvema gnetilkama. Peče krasno.
A po dveh letih in pol sta gnetilki čisto zacveteli, tudi posoda je bila že pošteno oluščena, pa nisem nič drgnila ali kaj podobnega.
Pri serviserju naročila novo posodo za 20 EUR in dve novi gnetilki, vsaka 10 EUR.
Sem razmišljala o novem aparatu ( bi kupila enakega ), pa se nisem mogla prepričat. Kaj bi pa potem s ta starim ?
Forum je zaprt za komentiranje.