Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Aparat za peko kruha

Aparat za peko kruha

Pozdravljeni,

doma se odločamo ali kupiti aparat za peko kruha ali ne. Prosim za vaša mnenja, kako ste z njim zadovoljni, deluje brezhibno,…

Hvala za odgovore in lep pozdrav, kar.

tudi jaz kupujem kruhomat. veliko jih je, ki hvalijo clatronic, brala sem pa tudi pohvalo za moulinex. ta drugi je dražji. in me zanima zakaj take razlike v ceni. dobiš ga za 50 ali za 100 eur. v čem je razlika???

tudi jaz kupujem aparat za peko kruha.

na kateri aparat se da spečt samo pol kile kruha (torej iz dobrih 30 dek moke)? v trgovini mi ne znajo nič svetovat. na nekaterih aparatih piše 750, pa 1000 in 1300 – ampak jaz ga rabim samo 500.

hvala

Pozdravljene punce, aparat se splača imeti, pri nas se je samo še doma pečen kruh. Bistvo je da je vse tvoje delo dati sestavine v kruhomat ostalo naredi aparat. pa še ješ tak kruh kot ga želiš, pri nas mešamo razne moke, semena, .. res priporočam.

ampak: ali se lahko peče polovična količina?

jaz jem kruh iz polnovredne moke z mešanico rženega in ga imam pol kile za vsaj 3 dni, mož pa samo belega ali polbelega in seveda ne bo pojedel več kot pol kile v 2-3 dneh.

Pečem kruh samo zase: po dva kosa v vrečki zamrznem, zvečer si paketek vzamem ven in ga zjutraj pojem za zajtrk.

Pred leti sem kupila najcenejši aparat (United), pa še zdaj pridno dela brez okvar. Pomembno je, da ima dve gnetilki, ker lepše premesi.

Miranda

mi ga spečemo celo dozo, v aparatu namešamo, pečemo pa potem majhne hlebčke in jih zamrznemo. tudi pri nas se ne poje toliko kruha na dan.

Priporočam Clatronik, 2 gnetilki. Vedno pečem iz pol kg moke, seveda pa lahko tudi 1 kg.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close