Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Aparat za peko kruha

Aparat za peko kruha

Kupujem aparat za peko kruha in zanima me:

Kje imajo veliko izbiro le-teh
Rad bi takšnega, ki ima funkcijo priprave marmelade, pa ločeno samo gnetenje ali samo pečenje.

Kaj mi svetujete? V trgovinah v glavnem vidim le po en model. Kam bi moral iti, da bi imeli malce več izbire?

Hvala že vnaprej

Vsaka druga tema govori o tem. Preberi malo nazaj.

Večinoma govorite o peki kruha, mene pa zanima tudi gnetenje testa za rezance in pizzo (za kuhanje marmelade pa tudi slišim prvič). Ali imajo te programe vsi aparati, ali samo nekateri posebneži? Saj ne bo prehuda reklama a ne, če napišete, kateri dela tudi dobro testo za rezance?

Živjo!

Mi imamo doma že 2 leti aparat za peko in ga uporabljamo vsak dan.
Super speče najrazličnejše vrste kruha,
super naredi testo za pico (nikol več ga ne bomo delal na roke, ker je ful rahel),
imamo tudi program za marmelado, pa še ni bil sproban.

Ko kupujete aparat (dobi se ga skoraj v vsaki večji trgovini, kjer imajo belo tehniko) je najbolj pomembno, da ima dve metlici za gnetenje, ker je tako tedto bolj premešano. Programi niso rako pomembni. Mi pečemo vse na isti program, pa čeprav menjamo vrsto kruha.

LP vsem

A bi že kdo kakšno ime izdavil?

Obilo uspeha!

Clatronik, Keenvod, Bohman………. Več se jih zdajle ne spomnim. Pojdi malo po trgovinah. Interspar jih ima kar nekaj v prodaji od 10.000 SIT dalje. Pa v Merkur pojdi. Boff ima tudi kar nekaj izbire. Ni vrag, da ne najdeš nekaj zase.

Sama imam Clatronika na dve gnetilki. Se odlično obnese. V njem lahko tudi samo zgneteš testo ali pa tudi samo spečeš. Pa marmelado tudi lahko kuhaš v njem.

Upam, da sem vsaj malo potešila tvojo vedoželjnost.

lp

Julija

V mojem Severinu se tudi fina marmelada naredi, tudi tesno zna zgnest, pa vzhajat, pa tudi program samo za peko ima.

Jaz sem ga kupila zato, ker je bil takrat v akciji, ni mi žal.

LP

----------------------------------------------- http://sonce-rumeno.moj-album.com/

Julija, prosim, če mi navedeš katero oznako Clatronica imaš in koliko si za njega plačala. Tudi jaz bi rada kupila aparat, ki se dobro obnese v praksi.

Hana

Moj je neke čudne firme, tako čudne (sem pozabila ime), da niti na aparatu ne piše firme. Dela pa super. Je ppa pozimi bolj v uporabi, kot poleti. Kruh je super, v njem mesim testo, celo kolač sem spekla v njem. Tudi marmelada je dobra. Ima eno gnetilka, zmesi pa tako dobro, da si ne morem predstavljat, da bi bilo z dvema kaj boljše.

________________________________________________________ <http://matjer.moj-album.com/>

Hana, moj Clatronic ima oznako BBA 2865. Jaz sem zanj pred enim letom plačala okrog 20 tisočakov. Tega istega ima zdaj Spar in ga dobiš za slabih 14 tisočakov. Če se boš odločila zanj, ti garantiram, da boš več kot zadovoljna.

lp

Julija

clatronik

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close