Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Aparat za peko kruha EUROPA STYLE

Aparat za peko kruha EUROPA STYLE

V Sparu ponujajo Aparat za peko kruha EUROPA STYLE (230 V, 510 W, možnost peke kruha do 750g, snemljiva posoda, avtomatska priprava testa in peka kruha, program za polnozrnat kruh, snemljiv pokrov z vidnim poljem, 1 leto garancije). Cena je 12.900 SIT.

Zanima me, ali ima kdo izkušnje s tem aparatom. Ali se ga splača kupiti oziroma kateri aparat priporočate.

Pozdrav,

Nina

POzdravljena Nina,
s tem aparatom nimam izkušenj, ker imam doma aparat firme SEVERIN, ki je malo dražji ampak je fenomenalen. 1 minuta priprave, da vse sestavine vržeš notri in pristisneš na start počakaš 2,5 do 3,5 in kruh je pečen. Kar je najbolj važno je pa to, da ni nobenih konzervansov, aditivov in podobnih packarij. Veš da ješ zdrav kruh. Jaz osebno imam najraje rženega ali graham. Da ne govorim kakšno dobro testo za pizzo naredi in krasna marmelada se skuha v njemu. Pa lep pozdrav Silvia

Mi lahko prosim poveš model aparata. Hvala.

Nina,
ker sem še v službi ti nažalost ne morem sporočiti model. Ko pridem domov bom takoj pogledala in ti poslala model preko domačega računalnika. Do takrat pa lep pozdrav Siki

No zdaj sem našla ta model. Torej to je Avtomat za peko kruha, SEVERIN, model BM 3983. Jaz sem zelo zadovoljna. Tudi tukaj je košara snemljiva. Lahko pečeš o,5, 0,75 ali 1 kg kruga, peciva, delaš testo za pizzo in kuhaš marmelado. V brošuri imaš cca 10 receptov za najrazličneše vrste kruha. Lahko tudi nastaviš peko kruha do 13 ur vnaprej. Aparat skoraj ne slišiš, ko dela.

Sama sem bila v začetku zelo skeptična, ker rada sama pečem na starinski način, vendar je ta priprava zelo O.K. Ta čas, ko ti aparat dela testo se ti lahko posvetiš čemu drugemu. Lepo te pozdravljam Silvia

Silvia, jaz imam tudi tega Severina in sem tudi nadvse zadovoljna z njim. Kruh je dober, lahko naredim takšnega, kot mi tisti dan paše, skratka vreden je vsakega tolarja (sploh ker je bil kupljen v akciji za dobrih 15 tisoč sit 😉 ).
Me pa zanima, kako narediš marmelado. Si sama preizkusila že ta program?
Kakšno si naredila? Vsaka izkušnja bo dobrodošla, če pa boš še napisala kakšno količino si delala, bo pa sploh fajn. Mislim, da v navodilih ta podatek manjka, ali pa ga jaz nisem našla.
LP iz zasnežene Dolenjske
Damjana

Silvia,

sem nova lastnica aparata za peko kruha in bi zelo rada naredila rženi kruh, za katerega pa v mojih navodilih ni recepta. Ga lahko, prosim, napišeš?

Helena

Helena

Kje ste, punce, kupile Severinov aparat za kruh? Mogoče preko kataloške prodaje?

Jaz sem Severina kupila v Sparovi akciji in je stal 15.990 sit. Mislim da je bila to zelo ugodna varianta.
LP
d.

Dekleta, v marčevski reviji VIP je primerjalni test aparatov za peko kruha.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close