Antivirusni program
Mene pa zanima naslednje: na računalnik se ne spoznam kaj dosti( škoda, bi zelo rada znala več). Imam ga 1 leto in je bil takrat, ko sem ga kupila med boljšimi( za home use).Zdaj bi pa rada, da bi mela mal reda gor. Kako se očisti disk( no, to v bistvu vem, ampak na kolk časa?). Naslednje vprašanje: imam antivirusni program , pa ne vem katerega. :)) vem da je smešno, ampak res ne vem. Imela sem norton antivirus…., pol sem si pa enkrat,ko sem bila na internetu in mi je kar vrglo eno ookno od error guard…, inštalirala. …. Vem , da pišem zelo nerazločno, ampak zelo bi si rada porihtala to stvar. No in v čem je težava? Vedno, ko prižgem računalnik, se mi napiše: Warning! You may have critical errors on your PC. To je opozorilo od Error Guard. LJUdje, prosim malo me rešite. Kakšen antivirusni program in kje ga dobiti, kako ga inštalirati?…
Vsakega nasveta bom zelo zelo vesela.
Hvala in lep pozdrav.
“pol sem si pa enkrat,ko sem bila na internetu in mi je kar vrglo eno ookno od error guard” To je bila ena izmed internetnih reklam. In ti si pač nasedla na to reklamo in zdaj se ti vsakič pojavlja… To opozorilo lahko mirne duše ignoriraš. Bi bilo pa dobro, da ta program (Error Guard) odinštaliraš iz svojega računalnika. Pojdi v Control Panel –> Add or Remove Programs –> poišči ta program in ga izbriši.
AV programov je kar nekaj. Med njimi so tudi FREE:
AntiVir® PersonalEdition Classic:
AVG Anti-Virus:
avast! 4 Home Edition:
BitDefender 8 Free Edition:
Lp, Max
Forum je zaprt za komentiranje.