Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice ANTIMALARIKE NA OTOKU KOH CHANG

ANTIMALARIKE NA OTOKU KOH CHANG

Prosim tisti kateri ste že bili na otoku Koh Chang (Tajska)- ali ste vzeli antimalariko????????????
Na nobenem potepanju po Tajski sem do sedaj jemala kakršne koli tablete-tudi še nikoli nič ni bilo.
Kaj pa pravite vi?

cau!
jaz sem bila na otoku novembra sicer samo 4 dni a nisem jemala nobenih tablet.bile smo s prijateljico in nobena ni imela tezav.bila sem tudi po drugih delih pa za noben del tajske nisem jemala nic.to so moje izkusnje.
lp

Decembra sem bil 10 dni na otoku Koh Samed. Otok, ki leži malo višje kot pa Koh Chang. Nekaj komarjev je res bilo ni pa sile. Zvecer obleči dolge rokave in dolge hlače in si brez skrbi.

škoda neprespanih noci izpadajocih las in drugih problemov.
mreza proti komarjem, dolge svetlih barv hlacnice in rokave ponoc, autan in v najslabsem primeru stand by terapija, ce ze kaj fases. prej se seveda lahko testiras ce malarijo imas sploh na ko sAMETU zihr majo dohtarje. Znaki so podobni gripi..
sam sem prepotoval ze veliko in nikoli se nisem jemal antimalarikov mi za tko izpada prevec las :)…
lp
damjanc

Na Koh Changu sem bila 4 dni pa nisem jedla nobenih antimalarikov in je blo vse ok. Mislim, da je skrb odvec, ce bos upostevala zgoraj nastete nasvete.

sem istega menja kot ostali.ne rabiš ničesar preverjeno,ker sem prišel 20.01.06iz Tajske.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close