Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Antidepresiv Dulsevia

Antidepresiv Dulsevia

Pozdravljeni

Ali ima kdo izkušnje z antidepresivom Dulsevia?
Jemljem ga 6 mesecev in mi pomaga, se bolje počutim, imam več volje, misli mi ne uhajajo več. Doživljam pa stranske učinke; nenavadne sanje. Res grozne sanje, kot da bi bile resnične, vse povezane z dogajanjem čez dan.
Hvala lp

Pa jebemu, a je že tri četrt Slovenije na antidepresivih?
Pa jebemu, dejte se že podučiti!

Antidepresivi so eden največjih strupov farmacevtske industrije!

In jebeni drug-dealerji = najbrž osebni zdravnik, jih pišejo kot bonboni.

Lej, namesto da si od drug- dealerja – tvojega zdravnika – vzela antidepresiv, je enak učinek, kot da bi nekaj belega praheca posnifala.

Pa jebemu, podučite se že od teh strupov od jebenih antidepresivov. VSE JE JAVNO DOSTOPNO, LE ČE HOČEŠ NAJTI.

Ali pa zaupaj svojemu drug-dealerju!

Matr’, pa no ni res?

Zakaj rabiš j e b e n e antidepresive?

A ni boljš, da se greš namočit v MRZLO vodo?

Lej, tam je en Ledenko, najdi ga gugl-gugl, te bo z mrzlo vodo ozdravil depresije, ne boš več pomislila, da jemlješ te farmacevtske strupe.

Sem zagreta NASPROTNICA antidepresivov. Ampak, kdo sem jaz, da druge sodim, ker jih jemljejo. So ljudje, ki iščejo bližnjico in so ljudje, ki jih dejansko rabijo. Ne morete si predstavljati kako nekateri zelo trpijo in kakšno olajšanje čutijo on jemanju AD. Marsikdo je zaradi fiz poškodbe glave (prometna, delovna nesreča) drugačen. Ne podcenjujmo njihove nemoči.

Dulsevio jemljem zaradi nevropatske bolečine, ker to ni samo zdravilo za depresijo. Zagreti nasprotniki antidepresivov bi se lahko najprej pozanimali o zdravilih in za kaj vse se uporabljajo, preden začnete s svojo mantro proti.

Jaz sem imela zelo žive sanje samo nekaj časa, kakšen mesec, sedaj pa sanjam normalno. Upam, da bodo tudi tebi čim prej izginile, drugače pa si reci – saj so bile samo sanje…vse dobro ti želim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close