Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Anticepilci raus, ali Francija je ukrepala odločno

Anticepilci raus, ali Francija je ukrepala odločno

Jaz priznam, da že dolgo ne vem več komu kaj verjeti. Edino kar sem zihr je to, da pri vsem skupaj nekaj ne štima.

Zanimivo kako ste eni cepljeni takoj proti drugim ljudem, ta zemlja nas mora nujno izpljuniti, me zanima ali bi tako govorili, če se izkaze, da boste poceplnenju vseeno imeli kaje posledice, potem pa bo kriv ves svet samo vi sami ne, po vašem mnenju cepiti vse, boste potem odgovarjali za tiste, ki bodo imeli hujse stranske učinke? Pred covidom se lahko vsak cepi in zasciti, če želi, ampak vaše fasistično razmisljanje se bp mascevalo tudi vam samim, zdaj nekateri cepljeni mislite, da ste pa dosegli ne vem kaj, zato so vojne tako grozne, ker lasten narod kolje svoje, vi niste vec dalec od tega, žalostno da imate tako plehko dušo in ste tako polni sovrastva

Odgovor na objavo uporabnika
hgfčerag, 10.08.2021 ob 10:50

vhjkpoćšp, 10.08.2021 ob 10:46

Jona z ribo, 10.08.2021 ob 08:56

vhjkpoćšp, 10.08.2021 ob 08:43

Jona z ribo, 10.08.2021 ob 08:20

Ok ne se cepiti, 10.08.2021 ob 08:00

pa bomo videli kako jo boste odnesli. Tudi Švedska je poskušala s prekuženostjo prebivalstva, a se ni obneslo. Hvala lepa za tak eksperiment. Poznam osebe, ki so prebolele covid, niso umrle, imajo pa določene kronične probleme, ki še trajajo.

Ti si tudi biser inteligence. Lih vceraj mi pove sorodnica, da so ji sosedo v bolnico odpeljali in to 3x cepljeno. Diagnoza korona. A zal mi je sosede, jo poznam in je super gospa. Samo nehite, jasno je da ne deluje. Eni pa kot papige nauceno ponavljate in tiscite z glavo cez zid.

Ma ja seveda. Da ni bila 5 x cepljena? Kakšne bučke. Mene bi bilo sram take bedarije pisati.

Niso to bedarije, tako pac je. Gospa 3 x cepljena pa bolna. Kam tiscite z glavo cez zid.? Ce ne gre pac ne gre.

Nihče v SLo še ni bil cepljen 3x. Morda edino v glavo….

Ne bodi tako prepričan. Tudi jaz vem za primer v DSO, ko so bili stanovalci že trikrat cepljeni.

Jona z ribo je bivša Meriskeri.

Anonimno 3210, 10.08.2021 ob 09:30

Ne pravim, da so cepljeni gensko spremenjeni, gre pa za neko novo, nepreverjeno zadevo, ki se razlikuje od klasičnih cepiv. In zdaj hočejo, da smo poskusni zajci. To je to, pa obračaj kakorkoli hočeš.

O Mrn ipd. res nimam pojma, ampak na to da je pri cepljenih nevarnost za hujši potek bolezni, na to opozarja kup strokovnjakov. Ki jih pa ne vabijo nikamor, edino kar poslušamo je posiljevanje s cepljenjem. Ni treba biti teoretik zarote, da se ti prižge rdeča luč. Glede na to da nam politiki in novinarji lažejo na polno, je dvom v to, kaj so nam nabasali v ta zvarek več kot upravičen. Dodaj še plane za digitalno valuto, pasoše, načrtno zamenjavo prebivalstva, ki smo ji že priča, razlage vodilnih o resetu etc., pa vidiš, da se dogaja nekaj, kar ni naključje.

Ti, ki govorijo proti cepljenju, niso nobeni strokovnjaki s tega področja. To so razni družinski zdravniki, ki jim je Ihan odgovoril na vsa vprašanja, pa una Rižnarjeva, ki je itak proti cepljenju nasploh, ona je imela veliko za povedat že pri cepljenju proti oslovskemu kašlju, po drugi strani pa se ukvarja z bioresonanco, haha. Un drugi, ki tudi opozarja nase, je pa dietolog. Pač noben imunolog, virolog, biolog whatever ni proti temu cepivu. Torej noben strokovnjak s tega področja. In čisto res je, da te vsak virus genetsko spremeni, ker imaš potem v organizmu njegov genski zapis. A potem so prehlajeni ljudje genski mutiranci, ali kako? Še enkrat: zdravilo ni nepreizkušeno, ker je bil že desetletje tak način zdravljenja preizkušan na obolelih. Ni pa šlo za gen. zapis točno tega virusa, to pa je res. Ampak strokovnjaki vedo, kako organizem reagira na to vrsto zdravljenja, ker imajo s tem več kot desetletne izkušnje.

ghopšć, 10.08.2021 ob 09:50

hilda T, 10.08.2021 ob 08:39

ghopšć, 09.08.2021 ob 21:36

hilda T, 09.08.2021 ob 20:39

ghopšć, 09.08.2021 ob 18:25

Anonimno 9951, 09.08.2021 ob 16:51

Pošteno, 09.08.2021 ob 16:41

Edino tako je pošteno, testiraj se ali pa se cepi, pa ne mi sedaj nabijati kako smo  cepljeni prenašalci, morda res , ampak zbolimo pa ne prav pogosto.

V bistvu v Izraelu zelo malo manj pogosto zbolevajo cepljeni od ne cepljenih. Prenašajo pa virus v enaki meri naprej. Res so bili oni prvi precepljeni in zato morda že bolj opažajo učinkovitost cepiv, ampak čez par mesecev bomo v isti situaciji. Zato bo edino vzdrzno, če se bodo izvajala testiranja vseh. Sicer se novim in novim valom ne bomo izognili.

Ne laži! V bolnicah imajo več cepljenih kot necepljenih.

Jaz v bistvu ploskam temu eksperimentu. Naj necepljene izločijo iz družbe, jim omejijo stike, jih odpuščajo. Samo ko bodo okužbe in bolni kljub temu naraščali, jim ne bo nič jasno. Potem naj pa necepljeni začnejo vlagat tožbe proti državi zaradi diskriminacije. To bo še veselo čez par let na evropskem sodišču za človekove pravice.

Izrael – najbolj precepljena država na svetu gre na polno v 4. val. Ampak vi kar verjemite, da je problem v necepljenih, medtem ko direktor Pfizerja ne vidi razloga, da prilagaja cepivo delti – ampak – kakšno presenečenje – vsem svetuje tretji špik – s cepivom, ki ne deluje, kot bi moralo. Cepivo je le treba spraviti v promet, a ne? Vse za profit.

V Izraelu pa se vsak teden kljub cepljenim podvoji število težkih potekov covida in že svarijo, da jim bo v 20 dneh zmanjkalo postelj in grozijo z lockdownom.

Ampak ja, v necepljenih je problem – čeprav je večina bolnih polno cepljenih.

Hospitals in Israel could be close to capacity within 20 days based on the current trajectory of the virus outbreak, prompting the public as well as the experts to wonder whether the country is sliding toward its fourth lockdown.

Medtem pa države, kjer niso tako hiteli s cepljenjem kot Izrael in se je več ljudi prekužilo, opažajo padec okužb! Ali pa okužbe vsaj ne naraščajo več.

Ne laži! V bolnicah imajo več cepljenih kot necepljenih.

To je podobno kot bi rekel, da črnci pogosteje zbolevajo od belcev samo zato, ker je v Nigeriji več črncev hospitaliziranih kot belcev. Itak, če je 90% črnega prebivalstva.:)) Podobno je v Izraelu, kjer je precepljeno 85% odraslega prebivalstva, kaj ni jasno?

To je še en obupen politični spin, s katerim opravičujejo dejstvo, da so cepiva za en drek. In ne morem verjeti, da so nekaterim tako zelo pocrkale možganske celice, da nasedajo.

Cepljeni v skladu z obljubami odločevalcev NE BI SMELI ZBOLEVATI, če pa že, NIKAKOR NE BI SMELI ZASEDATI BOLNIŠKIH POSTELJ. Kaj šele, da jih v Izraelu zasedajo toliko, da so tik na tem, da gre država v nov lockdown, ker postelj zmanjkuje.

Cepljenih v Izraelu spet ni toliko, da bi lahko rekli, da je zmanjkalo necepljenih kandidatov za bolnišnice. So kar cepljeni tisti, ki so problematični. To je sprevidela tudi izraelska vlada, zato je šla v 3. cepljenje polovice milijona starejših Izraelcev – ker cepivo ne drži več. In nič ne kaže, da 3. doza kaj pomaga. Dobro jutro! Pa nehajte ponavljat glupe politične floskule, ki ne vzdržijo nobene pametne presoje.

Saj verjamem, da so cepiva, kar so. Treba jih je obnavljat, itak, kot pri gripi. Če je bil nekdo pred 9 meseci cepljen, je jasno, da ima enako možnost zboleti kot preboleli ali necepljen. Tudi tega ne verjamem, da dobi blažjo obliko ravno cepljen, čeprav pravijo v Izraelu, da hospitalizirani tokrat nimajo tako hudih oblik bolezni kot v prejšnjih valih. Ajde, recimo, da verjamem. Bi pa to pripisala dejstvu, da je virus začel zgubljati na ostrini, kot se to dogaja z vsemi virusi.

Pravim samo, da če bi bila polovica ljudi cepljenih, druga polovica pa necepljenih, bi bilo isto število cepljenih in necepljenih v bolnicah, ker pa je cepljenih več, pa je seveda več tudi hospitaliziranih. To ne pomeni, da so cepljeni bolj nagnjeni k okužbi kot necepljeni. Pri nas bo obratno. Ker je cepljenih cca 40%, bo v bolnicah več necepljenih kot cepljenih, pa to ne bo pomenilo, da te cepivo varuje, posebej če si se cepil pol leta nazaj. Je zdaj kaj bolj jasno?

????? V čem je potem poanta cepljenja, če imaš po cepljenju enako možnost, da pristaneš v bolnišnici? Obljubljali so 90 % varovanje pred težjim potekom. Bi zdaj to aplicirala na situacijo v Izraelu in končno ugotovila, da nam lažejo, tvoja argumentacija, ki jo ponavljaš za politiki, pa je res za najbolj naivne?

Če bi njihove obljube veljale, bi moralo biti v bolnicah še vedno samo peščica cepljenih, ne pa 60 %! Znaš izračunati razmerja ob obljubljeni 90 % zaščiti s cepivom? Od kod zdaj vsi ti bolni?

Ti, ki govorijo proti cepljenju, niso nobeni strokovnjaki s tega področja. To so razni družinski zdravniki, ki jim je Ihan odgovoril na vsa vprašanja, pa una Rižnarjeva, ki je itak proti cepljenju nasploh, ona je imela veliko za povedat že pri cepljenju proti oslovskemu kašlju, po drugi strani pa se ukvarja z bioresonanco, haha. Un drugi, ki tudi opozarja nase, je pa dietolog. Pač noben imunolog, virolog, biolog whatever ni proti temu cepivu. Torej noben strokovnjak s tega področja. In čisto res je, da te vsak virus genetsko spremeni, ker imaš potem v organizmu njegov genski zapis. A potem so prehlajeni ljudje genski mutiranci, ali kako? Še enkrat: zdravilo ni nepreizkušeno, ker je bil že desetletje tak način zdravljenja preizkušan na obolelih. Ni pa šlo za gen. zapis točno tega virusa, to pa je res. Ampak strokovnjaki vedo, kako organizem reagira na to vrsto zdravljenja, ker imajo s tem več kot desetletne izkušnje.

Po moje si zaščiten kar nekaj mesecev, če se cepiš. Nič ne povedo, pred koliko časa so se cepili ti sedaj oboleli. Pač kot cepljenje proti gripi, saj ga najbrž poznaš. Cepiš se tisto jesen in potem si okej celo sezono gripe, če slučajno ne razsaja čisto drugi sev. Strokovnjaki zatrjujejo, da si zaščiten proti večim različnim sevom kovida s cepljenjem. Seveda pa se lahko pojavi jeseni čisto tretji sev, proti kateremu pa cepivo ne bo delovalo.

Torej, najbrž cepivo v tistih 70% deluje, če od njega ni preteklo več kot, kaj pa vem, 6 do 9 mesecev. Kot pri gripi, skratka.

Odgovor je za ghopšć.

Ki sprašuje, v čem je poanta cepljenja, če cepljeni obolevajo enako kot necepljeni. Po moje vsaj pol leta po cepljenju obolevajo veliko manj kot necepljeni.

Je pa sedaj minilo od cepljenj v Izraelu (večina se je cepila že januarja in februarja, do sredine marca je bilo pocepljenih že več kot polovica prebivalcev, do konca marca pa že 70%. Po moje obolevajo zdaj tisti, ki so bili med prvimi cepljenimi, ker je pač cepivo popustilo. Tako to je pri cepivih proti virusom.

ulanbator, 10.08.2021 ob 13:31

Jaz nikogar ne berem in nihče me ne zanima, gledam samo DEJANSKE PODATKE iz tujine. So dovolj zgovorni. Cepiva ne delujejo!!! Če bi, v Izraelu ne bi imeli že 5000 okužb dnevno med cepljenimi in polnih bolnišnic.

hilda T, 10.08.2021 ob 13:46

Odgovor je za ghopšć.

Ki sprašuje, v čem je poanta cepljenja, če cepljeni obolevajo enako kot necepljeni. Po moje vsaj pol leta po cepljenju obolevajo veliko manj kot necepljeni.

Je pa sedaj minilo od cepljenj v Izraelu (večina se je cepila že januarja in februarja, do sredine marca je bilo pocepljenih že več kot polovica prebivalcev, do konca marca pa že 70%. Po moje obolevajo zdaj tisti, ki so bili med prvimi cepljenimi, ker je pač cepivo popustilo. Tako to je pri cepivih proti virusom.

Se popolnoma strinjam s tabo. Zbolevajo tisti, ki so se prvi cepili. In kdaj zdaj? 3. odmerek ne deluje. Kaj je torej država dosegla s precepljenjem populacije? Samo zamaknila je okužbe. Druge države, ki so cepile pozneje in so se ljudje prekužili s prebolevanjem, so v boljši kondiciji. V Izraelu imajo dejansko katastrofo in skasirali bodo vse za nazaj.

hgfčerag, 10.08.2021 ob 14:13

Se popolnoma strinjam s tabo. Zbolevajo tisti, ki so se prvi cepili. In kdaj zdaj? 3. odmerek ne deluje. Kaj je torej država dosegla s precepljenjem populacije? Samo zamaknila je okužbe. Druge države, ki so cepile pozneje in so se ljudje prekužili s prebolevanjem, so v boljši kondiciji. V Izraelu imajo dejansko katastrofo in skasirali bodo vse za nazaj.

Kaj zdaj? Ponovno cepljenje vendar. Saj tudi pri cepljenju proti gripi ne pričakuješ, da ti bo delovalo dve sezoni.:) Ampak najprej morajo pogruntat, da je treba vso populacijo spet jovo na novo cepit, potem bo pa šlo. Prihaja jesen in nove okužbe. Predvidevam, da bomo pri nas tisti, ki smo se cepili maja (večina) nekje decembra spet dovzetni za okužbe, nekateri, ki so se cepili že prej, pa že prej. Torej bo začetek masovnega obolelevanja po moje tam nekje, november, december, ko bo treba na novo začeti s cepljenji.

Druge države, kjer so se cepili pozneje (tudi mi), bodo pač pozneje obolevali, brez skrbi. Nič nismo v boljši kondiciji kot Izrael, samo kasneje nas bo začopatilo.

hilda T, 10.08.2021 ob 14:25

Kaj zdaj? Ponovno cepljenje vendar. Saj tudi pri cepljenju proti gripi ne pričakuješ, da ti bo delovalo dve sezoni.:) Ampak najprej morajo pogruntat, da je treba vso populacijo spet jovo na novo cepit, potem bo pa šlo. Prihaja jesen in nove okužbe. Predvidevam, da bomo pri nas tisti, ki smo se cepili maja (večina) nekje decembra spet dovzetni za okužbe, nekateri, ki so se cepili že prej, pa že prej. Torej bo začetek masovnega obolelevanja po moje tam nekje, november, december, ko bo treba na novo začeti s cepljenji.

Druge države, kjer so se cepili pozneje (tudi mi), bodo pač pozneje obolevali, brez skrbi. Nič nismo v boljši kondiciji kot Izrael, samo kasneje nas bo začopatilo.

Ne razumeš. Oni so rizično populacijo že precepili s 3. dozo, vendar se okužbe in hospitalizacije ne umirjajo. Proizvajalec pa pravi, da cepiva ne namerava prilagajat delti. Ko se je to cepivo delalo, delte še nikjer ni bilo. Vse raziskave, vse je bilo ustvarjeno za drug sev. Pri delti je Pfizer pogrnil na celi črti. Zastonj cepljenje.

hgfčerag, 10.08.2021 ob 14:36

Ne razumeš. Oni so rizično populacijo že precepili s 3. dozo, vendar se okužbe in hospitalizacije ne umirjajo. Proizvajalec pa pravi, da cepiva ne namerava prilagajat delti. Ko se je to cepivo delalo, delte še nikjer ni bilo. Vse raziskave, vse je bilo ustvarjeno za drug sev. Pri delti je Pfizer pogrnil na celi črti. Zastonj cepljenje.

Kolikor sem slišala, naj bi bila večina cepiv tudi za delto. Katera točno pa niso, ne vem.  Ta 3. doza po moje ne pije vode, ker v bistvu ni 3. doza, ampak prva. Če je prejšnje cepivo izgubilo učinek, potem so ljudje znova cepljeni in če so cepljeni z enim od večine cepiv, bi morali dobiti še 2. dozo, da bi cepivo prijelo (torej 4. odmerek). Je pa pri starostnikih tudi ta težava, da cepivo ne prime, če hkrati jemljejo en kup drugih zdravil (predvsem tistih, ki vplivajo na imunski sistem). Kot je to tudi pri drugih cepljenjih. Nobeno cepivo ni 100 odstotno, najmanj učinka ima ravno pri najstarejših.

robi445, 10.08.2021 ob 07:55

Anonimno 3210, 10.08.2021 ob 07:50

Ne razumem, ste nori al vas kdo plačuje?

Izrael, Gibraltar, VB, najbolj precepljeni, največ okužb in hospitalizacij. Cepljenih!

Gasilec Trampuž: ‘Joj, bajta gori, še eno kanto bencina zlij na ogenj. Kaj, nisi pogasil? Še tri kante bencina!’

Saj pravim, da se ne gre za zdravje, ampak za režim. Že na tem forumu vidiš, da obstajajo psihopati, neke vrste moderni Hitlerji, ki bi zatirali, zapirali ter izločili iz družbe vse, ki se ne podredijo njihovi ideologiji. Ti psihopati sanjajo o tem, da v njihovi družbi ni prostora za necepljene ali za nepravo raso. Nacisti so uporabljali taborišča, komunisti gole otoke….

To so hudo moteni ljudje, ki so obstajali že takrat in obstajajo še danes.

Robi, lahko ti samo pritrdim. Žalostno, kam je svet prišel. Da mi nihče nikoli več ne reče, da se v “razvitem” 21. stoletju ne morejo ponoviti fašizem, nacizem in apartheid!!!

Pa še kako hitro!!!???

hilda T, 10.08.2021 ob 14:49

Kolikor sem slišala, naj bi bila večina cepiv tudi za delto. Katera točno pa niso, ne vem.  Ta 3. doza po moje ne pije vode, ker v bistvu ni 3. doza, ampak prva. Če je prejšnje cepivo izgubilo učinek, potem so ljudje znova cepljeni in če so cepljeni z enim od večine cepiv, bi morali dobiti še 2. dozo, da bi cepivo prijelo (torej 4. odmerek). Je pa pri starostnikih tudi ta težava, da cepivo ne prime, če hkrati jemljejo en kup drugih zdravil (predvsem tistih, ki vplivajo na imunski sistem). Kot je to tudi pri drugih cepljenjih. Nobeno cepivo ni 100 odstotno, najmanj učinka ima ravno pri najstarejših.

O učinkovitosti cepiv za delto se hvalijo samo proizvajalci cepiv. Praksa jih pa postavlja na laž.

No, saj, vsake pol leta dve dozi cepiv. To je pa res zdravo. Ziher niiič ne vpliva na organizem. + cepivo za gripo. Saj vsi skupaj niste normalni.

raus, 09.08.2021 ob 16:38

Francosko ustavno sodišče potrdilo: javni transport, restavracije in vrsta drugih aktivnosti od danes dostopni zgolj za cepljene in testirane !
Tako bo v Franciji, kot je julija sicer že napovedal tamkajšnji predsednik Emmanuel Macron, pred vstopom na številne javne kraje treba predložiti ustrezno zdravstveno potrdilo oziroma posebno zdravstveno izkaznico. Od junija je ta obvezna za kulturna, športna in strokovna srečanja, na katerih je zbranih več kot tisoč oseb, najvišje dovoljeno število pa je pet tisoč oseb, kar vključuje sejme, koncerte, predstave, igralnice, razstave, konference, športne dogodke, festivale, križarjenja z več kot tisoč potniki in zabaviščne parke, poroča lefigaro.

Francozi bodo Makarona in ustavne sodnike prbil na križ, to ti jaz zagotavljam, pri nas pa samo Makarona!

Samo vprašanje časa je, kdaj bo cepljenje obvezno povsod. In prav je tako, ker bomo samo tako lahko končali to obdobje covida.

hgfčerag, 10.08.2021 ob 17:23

O učinkovitosti cepiv za delto se hvalijo samo proizvajalci cepiv. Praksa jih pa postavlja na laž.

No, saj, vsake pol leta dve dozi cepiv. To je pa res zdravo. Ziher niiič ne vpliva na organizem. + cepivo za gripo. Saj vsi skupaj niste normalni.

Kot je rekla zadnjič tista zdravnica po TV. Če bi se ljudje dejansko spraševali, kaj vse je v prehrani, kar ne samo, da ni zdravo, ampak je dokazano rakotvorno in slabo za organizem, namesto da meljejo o tem, kako eno cepljenje ni zdravo (ki ga BTW podpirajo vsi strokovnjaki imunologi in virologi), bi bilo veliko bolj pametno. Nikoli v zgodovini ni bilo v prehrani toliko dodatkov, kot jih je sedaj, toliko polizdelkov z ogromno ojačevalci okusa, barvili, konzervansi… A se kdaj vprašate, kako zaboga zdržijo tisti pakirani piškoti na policah trgovin mesec in več dolgo, če nam doma narejeni trajajo kvečjemu tri dni (pa ne zato, ker jih pojemo). To je vse prepojeno s strupi, da ne govorim o zelenjavi in sadju, 100x prešpricanem, proti prezgodnjemu dozorevanju, proti gnitju, proti škodljivcem, bolezni…. Vse to jemo in si dnevno nalagamo v organizem strupe. 20 let take prehrane (pa to ni nujno hudo mastna, mesnata, sladka… prehrana), pa bo 80% folka dobilo take ali drugačne bolezni. Ampak ne, to ni pomembno, niti to, da največ ljudi umira pri nas kot posledica take prehrane in na cestah (pa se nihče ne odloči, da ne bo avta vozil ali šel na dopust).

Pomembno se je zdaj jajcat o cepljenju, ker po cepljenju boš pa imel hude strupe v telesu. To, da jih že imaš, ni važno. Ob strupih v prehrani pa vsi zamahnete z roko, češ itak je vse škodljivo. Dvojna merila?

madoonca no, 10.08.2021 ob 17:46

Kot je rekla zadnjič tista zdravnica po TV. Če bi se ljudje dejansko spraševali, kaj vse je v prehrani, kar ne samo, da ni zdravo, ampak je dokazano rakotvorno in slabo za organizem, namesto da meljejo o tem, kako eno cepljenje ni zdravo (ki ga BTW podpirajo vsi strokovnjaki imunologi in virologi), bi bilo veliko bolj pametno. Nikoli v zgodovini ni bilo v prehrani toliko dodatkov, kot jih je sedaj, toliko polizdelkov z ogromno ojačevalci okusa, barvili, konzervansi… A se kdaj vprašate, kako zaboga zdržijo tisti pakirani piškoti na policah trgovin mesec in več dolgo, če nam doma narejeni trajajo kvečjemu tri dni (pa ne zato, ker jih pojemo). To je vse prepojeno s strupi, da ne govorim o zelenjavi in sadju, 100x prešpricanem, proti prezgodnjemu dozorevanju, proti gnitju, proti škodljivcem, bolezni…. Vse to jemo in si dnevno nalagamo v organizem strupe. 20 let take prehrane (pa to ni nujno hudo mastna, mesnata, sladka… prehrana), pa bo 80% folka dobilo take ali drugačne bolezni. Ampak ne, to ni pomembno, niti to, da največ ljudi umira pri nas kot posledica take prehrane in na cestah (pa se nihče ne odloči, da ne bo avta vozil ali šel na dopust).

Pomembno se je zdaj jajcat o cepljenju, ker po cepljenju boš pa imel hude strupe v telesu. To, da jih že imaš, ni važno. Ob strupih v prehrani pa vsi zamahnete z roko, češ itak je vse škodljivo. Dvojna merila?

Vau! Kakšna logika. Ker so strupi v hrani, pa dajmo špricat še strup v telo, saj je itak vseeno. ?????????

Ne bo čisto držalo. Izraelci so ugotovili da cepivo ne ščiti več po cca.6 mesecih. Zato 3 odmerek dobivajo vsi rizični, ki so se cepili pred 6 meseci ali več.

Ja pa enkrat en naš zdravnik, mislim da je bil Ihan razlagal, da bi bilo cepivo najbolj učinkovito če bi bili odmerki prilagojeni vsakemu posamezniku. Torej da bi na podlagi protiteles določali čas 2.cepljenja. Ampak tega ne delajo, ker so zelo natančni testi dragi.

Tako da cepi na podlagi nekega predvidenega povprečja. Pač je vse poskusno.

Tudi kratkoročne stranske učinke cepiv bi lahko zmanjšali, če bi jih “sčistili”, ampak to vse stane.

hgfčerag, 10.08.2021 ob 20:18

Vau! Kakšna logika. Ker so strupi v hrani, pa dajmo špricat še strup v telo, saj je itak vseeno. ?????????

Ne, ne gre za to logiko, gre za logiko, da se izogibaš vsem konzervansom v hrani in drugim strupom, če ti je že toliko do tega, da s cepljenjem ne bi dodatnih strupov vnašal v telo (pa pustimo ob strani dejstvo, da to niso nobeni strupi). Ampak ne, briga vas za vse ostalo, pomembno je samo, da se ne gre cepit. Dajmo se basat z vsem živim, ampak cepit, to pa ne. To je ta logika.

madoonca no, 10.08.2021 ob 20:45

Ne, ne gre za to logiko, gre za logiko, da se izogibaš vsem konzervansom v hrani in drugim strupom, če ti je že toliko do tega, da s cepljenjem ne bi dodatnih strupov vnašal v telo (pa pustimo ob strani dejstvo, da to niso nobeni strupi). Ampak ne, briga vas za vse ostalo, pomembno je samo, da se ne gre cepit. Dajmo se basat z vsem živim, ampak cepit, to pa ne. To je ta logika.

Kaj ti veš o ljudeh, da si upaš na počez trdit, da jim je vseeno, kakšno hrano jedo? Meni sigurno ni. S kakšno pravico?

Budale lažnjive . Nihče še ni bil ceoljen s tretjim odmerkom.

hgfčerag, 10.08.2021 ob 22:14

Kaj ti veš o ljudeh, da si upaš na počez trdit, da jim je vseeno, kakšno hrano jedo? Meni sigurno ni. S kakšno pravico?

DOkler kupuješ hrano v trgovini , sploh v diskontarjih si lahko kar tiho.

Naj jim to pomaga!  Dejstvo je, da v Izraelu in na Islandiji, kjer je precepljenost izjemno visoka (čez 80%), obolevnost za kovidom strmo narašča. Nič ne pomaga. Mogoče cepivo ni učinkovito?

Prenašalci so necepljeni in morda tudi cepljeni. Zbolijo en in drugi. Čeprav sem za večino ljudi vse preveč zdravo razmišljujoča, mi tu  vedno bolj vse smrdi. Cepila sem se takoj, ko sem se lahko. O kakšnih posledicah bodisi takojšnjih ali srednjeročnih (o dolgoročnih se še ne more govoriti) ni in tudi pri nobenem, ki ga poznam ne. Vsi “anti”, proti čemur koli že v zvezi s kovidom, tudi, če se dičijo z ne vem kakšnimi morda celo pravimi akademskimi naslovi me ne prepričajo. Zvenijo preneumno in preveč tendenciozno. Zadaj je seveda borba za denar, a večina folka tako nič ne kapira. Žal pa mi tudi tako imenovana stroka zveni vedno bolj dvomljivo. Najbrž se bo treba kar navaditi na življenje s korono in vsemi ostalimi boleznimi. Bo že, nekako …

Odločevalci, tisti pravi pa štejejo denarje in uživajo ob pogledu na zblojen narod. Prav tako razno razni res glasni anticepilci, kot tisti svinjsko obogateli angleški zdravnik na primer, ki je med prvimi rjovel proti cepljenju otrok, ker baje naj bi potem vsi postali avtistični, (avtizem je zdaj zelo moderen, nihče noče vel imeti mentalno zaostalega otroka, samo še avtista in to izključno zaradi cepljenja) pa je takoj potem, ko je  “izumil”  avtizem zaradi cepljenja, začel prodajati žegnano  vodo z varikino, ki menda ozdravi avtizem – lol!!! Folk pa navdušen kot bi se mu marija prikazala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close