Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Anticepilci povejte

Anticepilci povejte

Odgovor na objavo uporabnika
absolutno, 11.09.2021 ob 09:02

kaj pa če, 11.09.2021 ob 08:29

Cepilci, povejte. Kaj pa, če se čez leto dve pokaže en hud stranski učinek teh cepiv? Znanost je namreč prav to. Relativna in prilagodljiva na nova dejstva. V znanosti ni absolutnih resnic. Zdaj pa vas poskušajo prepričati ravno v to, da je cepivo absolutna rešitev. Ni.

Hudi stranski učinki prebolelega virusa so se že pokazali. Vse to, kar velja za cepljenje (krvavitve, kapi, paraliza…), se v veliko večji meri pojavlja po prebolelem kovidu. A to vas pa ne skrbi? Primeri mladih ljudi, ki po preboleli bolezni fašejo kap, paralizo, avtoimunsko bolezen…? Aja, ne poznate nobenega takega, medtem ko je splet poln takih primerov po cepljenju, saj jih antivaksarji iščete z lučjo.:))) Jaz pa poznam dva primera- možganska kap pri prej zdravem 24-letniku dva tedna po prebolelem kovidu in 42-letnico, ki se še po 6 mesecih po tem ko so jo intubirali, bila v umetni komi, dobila hude preležanine… ni pobrala. Ampak tega ne posplošujem na celo človeštvo kot to delate vi. Dejstvo je, da obstajajo posledice, tako pri prebolelih kot pri cepljenih, s tem da je posledic pri prebolelih neprimerno več, preberite si kako resno študijo.

Ampak človek ima še vedno možnost, da se okužbi izogne – velika večina necepljenih se ji do zdaj je, jaz sem med njimi – ko se cepiš, je pa finito, lahko samo čakaš stranske učinke.

robi567, 11.09.2021 ob 10:38

Debilno, kakšnih testiranj ?

Treba je ukiniti ves fašistični teror, ker je vse nezakonito. Dokler boste debili podpirali testiranje, pa se cepili, ne bo konec fašizma.

Kreten ne znaš brat spet. Testiranje za droge, ali si si premislil seronja? Kaj pol jokaš, da se ne testirajo politiki, če ne podpiraš testiranja?

Objava čaka odobritev

Iz fotelja srat, 11.09.2021 ob 10:49

Kreten ne znaš brat spet. Testiranje za droge, ali si si premislil seronja? Kaj pol jokaš, da se ne testirajo politiki, če ne podpiraš testiranja?

Debilno blesavo, kje jokam, da se ne testirajo politiki ?

Samo povzel sem kaj so mafijaši izjavili.

Da bom podprl nek zakon o obveznem testiranju in da se politiki morajo testirati, bi bilo res debilno.Pa kateri debil bi sploh hotel na oblasti takšne politike, ki se morajo testirati na droge ?

To bando mafijsko levo in desno, bi bilo treba vse strpati v en kontejner pa odvreči sredi oceana.

Robi, čakamo na tvoja konkretna dejanja, sukat gobec po forumu zna vsak….

kaj čakaš, 11.09.2021 ob 11:31

Robi, čakamo na tvoja konkretna dejanja, sukat gobec po forumu zna vsak….

Zakaj pa čakaš ?

Samo ne moreš ničesar storiti ?

Ali pa samo nosiš nagobčnik, se testiraš ali cepiš, ob tem pa čakaš, da te bom jaz rešil ?

Odrešenik ne obstaja. Nihče te ne more rešit, če ljudje podpirate zločin.

Vsak sam s svojimi dejanji in odločitvami prispeva k temu v kakšnem svetu živimo.

robi567, 11.09.2021 ob 11:41

Zakaj pa čakaš ?

Samo ne moreš ničesar storiti ?

Ali pa samo nosiš nagobčnik, se testiraš ali cepiš, ob tem pa čakaš, da te bom jaz rešil ?

Odrešenik ne obstaja. Nihče te ne more rešit, če ljudje podpirate zločin.

Vsak sam s svojimi dejanji in odločitvami prispeva k temu v kakšnem svetu živimo.

Ah, seveda, takole po forumu je lepo nakladat….  Tipično za trole.

pogumni trol, 11.09.2021 ob 11:51

Ah, seveda, takole po forumu je lepo nakladat….  Tipično za trole.

Debilno trolovsko podpira fašizem, ob tem pa se dela fino, ker noče prevzeti odgovornosti za genocid.

Necepljeni čakamo na ivermektin ( pa ne za veterino). Zakaj ne dovolijo zdravljenja?  Preveč je cepiva in ga je potrebno porabiti…..Čeprav je neučinkovito

tehtnica63, 11.09.2021 ob 11:58

Necepljeni čakamo na ivermektin ( pa ne za veterino). Zakaj ne dovolijo zdravljenja?  Preveč je cepiva in ga je potrebno porabiti…..Čeprav je neučinkovito

Ne dovolijo zato, ker potem ne bi mogli izvajati genocida s tem zvarkom, če bi bilo na razpolago zdravilo.

Zato je tudi naš fašist jajo aprila lani podpisal dokument in prepovedal uporabo ivermektina. Hkrati pa je podpisal pogodbo s fašističnimi cepilnimi korporacijami, da naša življenja daje v roke fašistom za namene poskusnih podgan.

robi567, 11.09.2021 ob 11:28

Debilno blesavo, kje jokam, da se ne testirajo politiki ?

Samo povzel sem kaj so mafijaši izjavili.

Da bom podprl nek zakon o obveznem testiranju in da se politiki morajo testirati, bi bilo res debilno.Pa kateri debil bi sploh hotel na oblasti takšne politike, ki se morajo testirati na droge ?

To bando mafijsko levo in desno, bi bilo treba vse strpati v en kontejner pa odvreči sredi oceana.

Ja jokaš da se nočejo testirati, testirati jih pa ne bi hotel. Tipični seratorski balkaneros, ki zna samo jokati, naredil za spremembo pa ne bi nič.

Res je, 10.09.2021 ob 20:34

Zanimivo vprašanje…. verjamemo v znanost?..znanost ni nikoli dokazala obstoj boga (ni pomembno  čigavega) v katerega vsi tako z lahkoto verjamejo. Zakaj se ne bom cepil? Ker verjamem v svoj imunski sistem, ki sem ga gradil desetletja. Če je prešibek, da bi se spopadel z enim majhnim virusom moje življenje ni vredno obstoja. Saj kaj pa smo ljudje? Zgolj 8-10 milijard nas je…veste koliko je živali, ki mu bitje kot je človek uničuje domovanje? Mi smo dinozavri nove dobe in izumrtje sledi prej kot slej. Če vas je strah smrti se sploh ne bi smeli roditi.

Odlično zapisano, se strinjam.

In še nekaj: nekateri ne hodimo trenutno v teh časih na dopuste; nam ni problema, ker je v tem primeru to luksuz v “kriznih” časih in glede da je epidemija preklicana junija 2021- in se tudi iz tega razloga nam ni potrebno cepiti.

In da se ne bo kdo še vtaknil, da v živilske trgovine pa hodimo – ja, gremo in vso pravico enako imajmo hoditi kot cepljeni brez kakršnegakoli dodatnega diskriminiranega omejevanja, ker so tam osnovne življenske dobrine, ki pa niso v kategoriji “luksuz”. In če bo to omejeno s pogoji PCT, bodo kratene prvinske človekove ustavne pravice – enakopravni dostop do osnovnih življenskih dobrin v 21. stoletju, ko ni nobenega vojnega, niti epidemijsko razglašenega stanja. In ne pišite, da naj naročamo preko spleta. Ker nismo drugorazredna klasa kot so to bili Židje v ww2, tacepljeni pa  se tretirajo kot”reine Rasse”.

Seronja, 11.09.2021 ob 12:03

Ja jokaš da se nočejo testirati, testirati jih pa ne bi hotel. Tipični seratorski balkaneros, ki zna samo jokati, naredil za spremembo pa ne bi nič.

Kakšen debil. A si že cepljeno vsaj trikrat ?

Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.

Portal je postal eden izmed najbolj obiskanih platform na slovenskem prostoru, ki mesečno doseže 1 milijon uporabnikov. Strokovnjaki podajajo strokovne in neodvisne informacije na 200 različnih forumih. Naš cilj je postati največji, neodvisni in nevtralni portal, ki nudi informacije katere temeljijo na preverjenih dejstvih. Portal želi v ospredje postaviti vsebino, ki bo dovolj razumljiva za laičnega poznavalca ter na ta način zagotoviti, da imajo uporabniki, bolniki preverjene informacije s katerimi si ustvarja širšo sliko o svojem zdravstvenem stanju.

Povejte zdaj, 10.09.2021 ob 17:21

Švedska, Danska, Norveška, Nizozemska, Belgija, Irska….

Kaj loči nas od njih?  Zakaj oni verjamejo v znanost, mi pa ne?  Zakaj se upajo cepiti, mi pa ne?  So ti ljudje mogoče zabiti?  Kje je problem, mi lahko kdo razloži?

Zakaj pri nas določeni ljudje ne želijo delovanja gospodarstva?  Zakaj vam je ljubši PCT?

Prosim če na kratko razložite kje je problem, res me zanima.

Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu. 

Portal je postal eden izmed najbolj obiskanih platform na slovenskem prostoru, ki mesečno doseže 1 milijon uporabnikov. Strokovnjaki podajajo strokovne in neodvisne informacije na 200 različnih forumih. Naš cilj je postati največji, neodvisni in nevtralni portal, ki nudi informacije katere temeljijo na preverjenih dejstvih. Portal želi v ospredje postaviti vsebino, ki bo dovolj razumljiva za laičnega poznavalca ter na ta način zagotoviti, da imajo uporabniki, bolniki preverjene informacije s katerimi si ustvarja širšo sliko o svojem zdravstvenem stanju.Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.

robi567, 11.09.2021 ob 13:37

Kakšen debil. A si že cepljeno vsaj trikrat ?

Portal je postal eden izmed najbolj obiskanih platform na slovenskem prostoru, ki mesečno doseže 1 milijon uporabnikov. Strokovnjaki podajajo strokovne in neodvisne informacije na 200 različnih forumih. Naš cilj je postati največji, neodvisni in nevtralni portal, ki nudi informacije katere temeljijo na preverjenih dejstvih. Portal želi v ospredje postaviti vsebino, ki bo dovolj razumljiva za laičnega poznavalca ter na ta način zagotoviti, da imajo uporabniki, bolniki preverjene informacije s katerimi si ustvarja širšo sliko o svojem zdravstvenem stanju.Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close